2777
2789
عنوان

با کسایی که به تحصیلکرده‌ها متلک میندازن باید‌چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت و پوزخندبخوای جواب اینارو بدی نه برات اعصاب میمونه نه آرامش چون ی حرف دارن دوباره بعدش بزنن پس ...

هیچوقت جواب ندادم ولی جواب ندادنم باعث شده تکرار کنن حرفاشونو فک میکنن چون من جوابی نمیدم حق با خودشونه تو همه چیز همینطورن من خونواده پدریم همه تحصیلکردن عموهام پسرعموم دخترعموهام

خونواده مادریم همیشه عقده این

اشتباه می کنین جواب اینا و نمی دین وقیح تر میشن .یبار سطح خودتونو در حد خودشون بیارین‌پایین جواب کوبنده بدین اخم‌کنین‌و روتون اون ور کنید بعدشم تا ابد محل سگ‌بشون نذارین .بحث درس خونده و درس نخونده نیست .بحث بیشعوریه .خدا زبون داده برا دفاع کردن از خودتون .وگرنه نمیگن فلانی شعور داشت  روز ب روز وقیح تر میشن. 

واقعا دلم میشکنه اخه من نه تاحالا پز دانشگاه رفتنمو بهشون دادم نه اصلا تو جمعی زیاد حرف میزنم اینم ب ...

شما مقصر نادانی سایرین نیستی هرگز هم توقع نداشته باش همه منطقی فکر کنن . در اجتماع زیاد با آدمهای بی منطق مواجه میشی یادت باشه که نباید عصبی بشی و راحت باید بپذیری که  همه منطقی نیستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

هیچوقت جواب ندادم ولی جواب ندادنم باعث شده تکرار کنن حرفاشونو فک میکنن چون من جوابی نمیدم حق با خودش ...

جواب کوبنده بده با لحن تند بعدم باشون هرگز حرف نزن .قط رابطه .من با چن نفر کردم .چون شورشو در آوردن . اومدن خونتون از اتاقت در نیا .تو‌ مهمونی هاشون نرو .خونشون نرو .جایی دیدی اتفاقی محل سگ‌نذار .انگار ندیدشون. باسیاست بودنو با توسری خور بودن اشتباه نگیرین 

حتما یه توهینی کردی جواب شنیدی کسی بیخودی به تحصیلکرده ها کاری نداره من شوهرم فوق لیسانس داره نه پول ...

چطوری میتونی راحت قضاوت کنی ؟؟؟من هیچوقت نه توهینی کردم نه حرفی راجب تحصیل کردن زدم عقده خودشونو خالی میکنن

حتما یه توهینی کردی جواب شنیدی کسی بیخودی به تحصیلکرده ها کاری نداره من شوهرم فوق لیسانس داره نه پول ...

چون شوهر شما ازون تحصیلکردهای بی ادبه همه تحصیلکرده بی ادبن؟ من آدم میشناسم تا دبستان انقد باشعور و باشخصیت ، آدم میشناسم دکترا داره انقد بیشعور و بی شخصیت. بحث تحصیلکرده بودن یا نبودن نیست بحث بیشعوری و توهین ب دیگران.یکی دلش خواسته درس خونده یکی دلش خواسته درس نخونده. هیچکدومم حق نداره ب اون یکی توهین کنه .توهین کرد باید شستش

نصف مردم چرا قط رابطه میکنن با فامیل ؟ چون می بینی فامیل طرف بیماره .آدمی ک بیماره مشکل روانی داره دیگران و آزار میده .بعد‌تکلیف روح و روان و عزت نفس شما چی میشه ؟ زندگی شما تا زمانیکه ب بقیه افراد آسیب نزنه ب هیچکس ربطی نداره. هرکی آزارتان داد جوابشو یه دور محکم بدین و بعد قط رابطه. ارزش آدم و خودش تعیین‌میکنه

چون شوهر شما ازون تحصیلکردهای بی ادبه همه تحصیلکرده بی ادبن؟ من آدم میشناسم تا دبستان انقد باشعور و ...

ممنون حرف دلمو زدی واقعا منم همینو میگم

امیدوارم جواب این کاراشونو ببینن 

این خونواده ازون دسته هستن که همیشه ی خدا دارن راجب بقیه حرف میزنن و زیرآب زنی میکنن از بس بددل و حسودن بار ها سر مسائل مختلف حرفای بی ربط و متلکای بد از تک تکسون شنیدم ولی نمیدونم چرا خدا جوابشونو نمیده یا چرا وضعشون روز ب روز بهتر میشه

مثلا دیشب صحبت یه زن معلم بازنشسته بود که یه انگشتر دزدیده بعد بدون اینکه من تو بحث شرکت داشته باشم ...

تمام این حرفا و به روشون بیار وقتی همشون هستن بعدم بگو ازین بعد نه من تو زندگی شماها هستم نه شماها تو زندگی من .بعدم‌پاشو برو ازون جمع .

ممنون حرف دلمو زدی واقعا منم همینو میگمامیدوارم جواب این کاراشونو ببینن این خونواده ازون دسته هستن ک ...

چون حق دادنی نیس گرفتنیه 

کاری ک‌گفتم بکن .رو اینا فقط سلیطه گری و قط رابطه جوابه .انقد‌جوابه ک خودت تعجب میکنی .اینا ضعیف کشن جواب ندادنت و پای ضعفت میذارن .من‌جات بودم شبانه روز تلاش می کردم پیشرفت کنم بسوزونموشون. دشمن انگیزه اس انگیزه .به جایی برس آرزوشون باشه جات باشن 

من اصلا حرفاشونو نشنیده میگیرم حتی جوابم نمیدم ولی همش تکرار میشه بااینکه من شیش ماهی یبار میبینمشون ...

ببخش و بگذر اهمیت هم نده 

بلاخره دنیا یه قانونی داره دیگه 

انقد باید قوی باشی هیچی روت تاثیر نزاره خودمم دارم سعی میکنم اینجوری بشم

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️