2777
2789

قبلا خیلی با خانواده نامزدم راحت بودم و فکر میکردم اونا هم انگار خودمم ساده هستن

اما از همشون دو رویی دیدم 

اکانت واگذار شد .

رفت و امدت رو کم کن در حد ماهی یکبار ، هر حرفی هم بهشون نزن !

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲ها اولش اشتباه کردم با دختر داداشش کلی حرف زدم رفت همه رو به همه گفت

اشکال نداره حالا دیگه کاریه که شده ، از این به بعد فقط در رابطه با مسائل روز صحبت کن خونه و خانواده و اینا جز حرفهاتون نباشن 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ربطی به سادگی نداره، رابطه ها باید حد و حدود داشته باشن، شما هم اینو باید قبلش متوجه میشدی ولی خب حالا هم متوجه شدی اوکیه، والا من همه چیزم به مامانمم نمیگم، به همسرمم نمیگم چه برسه به برادرزاده همسر مثلا 

نه اینکه قصد مخفی کاری داشته باشم کلا شخصیتم همینه زیاد کارام برا بقیه توضیح نمیدم 

رفت و امدت رو باهاشون محدود کن.بدون دعوت خونه شون نرو...طوری رفتار کن که فقط با دعوت بیان خونه ت...

باهاشون قاطی نشو..درد دل نکن..رازهای خودت و خانوادت رو یا مسائل شخصی از خودت و خانواده و اقوامت و هرچی که هست رو باهاشون به اشتراک نذار...خیلی براشون هزینه نکن...به حرفهایی که درموردت زدن و به گوشت رسیده توجه نکن...

سعی کن زیاد وعده خونه شون نمونی،اگه موندی زیاد کار نکن اونجا...تعادل رو حفظ کن...رسمی و محدود صحبت کن...اجازه نده جلوت هرکلمه ای از دهنشون بیرون بیاد،بذار جلوت مجبور باشن باادب باشن‌ و اداب اجتماعی رو رعایت کنن.

قاشق نشسته