2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه منم امسال کنکوریم میخوام بهت بگم اردیبهشت تراز بهتری میده و اکثرا راحتر از تیر هست این یه طرف همه هدفشون تیره پس رقابت تو اردیبهشت کمتره به نفعمت میشه و الان وفت هست هنوز کنکوری میدی خلاص میشی دیگی کلا برای نهایی میخونی اما اگه هدفت تیر باشه مجبوری خرداد هم برای کنکور بهونی و کنکور تیر در ضمن یه هفته بعد امتحانات کنکور تیره وقتم کم داری

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

نهایی دوازدهم ۶۰ درصده ممکنه نرسم درست و حسابی بخونمش

بابا بیخیال اختصاصی ها که رو خوندی برای کنکور فولی 

چهار تا درسه عمومیه عربی و زبان سبک ترن فارسی و دینی سخت تر سه هفته وقت هست یدونه سخت و یدونه آسون تو هر هفته بخون هفته آخرم ضریب کما مثل هویت و سلامت جمع میشه به خدا فرجه درسا هم بخونیشون نمرت عالی میشه باور کن 

خدا لعنت کنه اونی رو که اینجوری ما رو بدبخت کرد باز خوب شد حداقل یازدهم رو برداشتن

اره تجربی هستی

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین