2777
2789
عنوان

منطقیه کنکور رو ول کنم نهایی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 77 پست
کنکور مهم تره چون نهایی اکثرا ۱۹ به بالا میگیرن اما هرکسی نمیتونه ریاضی کنکور و ۴۰ بزنه

خب نهایی ۶۰ درصه اگه پایین همون ۱۹ رو بگیری کارت ساختس بعد من کامل ول نمیکنم تا اخر نهایی بعد برا کنکور تیر میخونم چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کنکور تیر عقب تر بندازن چقدر خوب میشه مثل پارسال😂

اصلا یه وضعی شده ها اخه کلا بعد امتحانات یه هفته وقت دادن خب نامردا کم کم یه ماه وقت میدادین خب اخه کلا نمیشه ٦٠درصد معدله باید کل خردادو فقط فقط تشریحی برای نهایی بخونی کنکوری خوندن نمیشع که دیگه

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

خب نهایی ۶۰ درصه اگه پایین همون ۱۹ رو بگیری کارت ساختس بعد من کامل ول نمیکنم تا اخر نهایی بعد برا کن ...

بخون برا تیر،زیستو از دوازدهم شروع کن،برا تیر ببند به نتیجه اردیبهشت هم کاری نداشته باش،نهایی غوله غول،خیلی خوب بخون،بعد مثلا دینی میخونی میخای سوال حل کنی جواب سوالو بنویس اولا کمک می‌کنه یادت بمونه و بهتر یاد بگیری،دوما کلمات کلیدی رو بفهمی که مهمن،سوما چطوری بنویسی(کامل) و اینکه خوش خط بنویسی

سوالی بود بپرس

نگاه منم امسال کنکوریم میخوام بهت بگم اردیبهشت تراز بهتری میده و اکثرا راحتر از تیر هست این یه طرف ه ...

یه هفته یاا خدا مگه نگفتن باید ۱۵ روز بین کنکور و نهایی ها فاصله باشه؟

منکه هرکی دیدم هدفش اردیبهشت بوده 

الان چکار کنم پس؟

😂دیپلمو که حتما میگیرم دیگه

سهل انگاری کنی نه 

من دیپلم رو پارسال ب سختی گرفتم تازه تجدیدی م اوردم 

امسال سخت تره حواستو جم کن 

راستی چن ساعت درس میخونی در روز؟

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️