rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7419 عنوان سرم اوردینری یا کلروفیل بگیرم بنطرتون 95 بازدید | 11 پست بچها من یکم پول گذاشتم کنار ، حالا نمیدونم کلروفیل اصلا اونی که تبلیغ میکنن هست یا نه !؟ بگیرم آیا یا نهیا اینکه همون بدم هیالورونیک اسید یا نیاسینامید اوردینری رو بگیرم تجربه استفاده از هر کدوم رو دارید ممنون میشم راهنمایی کنید عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :) 1404/01/22 | 10:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7419 اوردینری شما کدومش رو استفاده کردید که نتیجه داده از این سرم ها عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
hlnnn عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 115 من سرم هیالورنیک اسید اوردینری رو استفاده کردم البته حتما باید بلافاصله مرطوب کننده بزنی خیلی دوسش داشتم خیلی پوستم رو شاداب میکرد
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7419 من سرم هیالورنیک اسید اوردینری رو استفاده کردم البته حتما باید بلافاصله مرطوب کننده بزنی خیلی دوسش د ... روشن تر هم میکنه ؟ عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7419 نه خب چی بگیرم که روشن تر کنه به جز ویتامین سی عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
robina345 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2527 شما کدومش رو استفاده کردید که نتیجه داده از این سرم ها دوتاش هیالورونیک اسید ابرسانه اگه بخوای جدا بخری بهتره ی مرطوب کننده هم باهاش برای تاثیر بیشتر بخریولی اگه بخوای دوتاشو بخری ترتیب استفادش اینجوری میشه۱.نیاسینامید۲.هیالورونیک اسید۳.مرطوب کننده وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱
rahaaaaaa_nnnaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7419 دوتاش هیالورونیک اسید ابرسانه اگه بخوای جدا بخری بهتره ی مرطوب کننده هم باهاش برای تاثیر بیشتر بخریو ... ببین پوستم چربه ولی دهیدراته هم هست منافذ هم زیاد دارم بنطرتون کدوم؟ دوتاش رو آلان بودجه ندارم عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
hlnnn عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 115 خب چی بگیرم که روشن تر کنه به جز ویتامین سی مکمل گلوتاتیون یه نوع ویتامین هست البته باید مارک خوب بگیری و معتبر حتما باید دقت کنی فیک نباشه
robina345 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2527 ببین پوستم چربه ولی دهیدراته هم هست منافذ هم زیاد دارم بنطرتون کدوم؟ دوتاش رو آلان بودجه ندارم بستگی به خودت داره اولویتت چیهنیاسینامید برای جمع کردن منافذ و کنترل چربی وجلوگیرب از انکه هستهیالورونیک اسید برای اب سانی لطافت و شفاف شدن وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱