2777
2789

بچها من یکم پول گذاشتم کنار ، حالا نمی‌دونم کلروفیل اصلا اونی که تبلیغ میکنن هست یا نه !؟ بگیرم آیا یا نه

یا اینکه همون بدم هیالورونیک اسید یا نیاسینامید اوردینری رو بگیرم 

تجربه استفاده از هر کدوم رو دارید ممنون میشم راهنمایی کنید 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوردینری

شما کدومش رو استفاده کردید که نتیجه داده از این سرم ها 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
من سرم هیالورنیک اسید اوردینری رو استفاده کردم البته حتما باید بلافاصله مرطوب کننده بزنی خیلی دوسش د ...

روشن تر هم می‌کنه ؟ 

شما کدومش رو استفاده کردید که نتیجه داده از این سرم ها

دوتاش 

هیالورونیک اسید ابرسانه اگه بخوای جدا بخری بهتره ی مرطوب کننده هم باهاش برای تاثیر بیشتر بخری

ولی اگه بخوای دوتاشو بخری ترتیب استفادش اینجوری میشه

۱.نیاسینامید

۲.هیالورونیک اسید

۳.مرطوب کننده

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

دوتاش هیالورونیک اسید ابرسانه اگه بخوای جدا بخری بهتره ی مرطوب کننده هم باهاش برای تاثیر بیشتر بخریو ...

ببین پوستم چربه ولی دهیدراته هم هست 

منافذ هم زیاد دارم 

بنطرتون کدوم؟ دوتاش رو آلان بودجه ندارم

ببین پوستم چربه ولی دهیدراته هم هست منافذ هم زیاد دارم بنطرتون کدوم؟ دوتاش رو آلان بودجه ندارم

بستگی به خودت داره اولویتت چیه

نیاسینامید برای جمع کردن منافذ و کنترل چربی وجلوگیرب از انکه هست

هیالورونیک اسید برای اب سانی لطافت و شفاف شدن

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱