من تو یه کلینیک کار میکنم کار پاکسازی پوست، اونجا مدیر کلینیک داریم و اون همه کارست، فقط یه دکتر داریم که مجوزش فقط اونجاست، این دکتر از روز اول که میرم اونجا با من چپه اصلا خوب حرف نمیزنه، یبار هم دخترش رو آورد از شانس خیلی بد من دخترش حساسیت شدید نشون داد دماغش سوخت منم پماد یه میلیونی گرفتم دادم بهش الان صورتش آینه شده ولی، اما دکتر همچنان با من خوب حرف نمیزنه با همه چیز من کار داره حتی به کل کلینیک گفته بود صورتتون رو تدین دست اون دیدین صورت دختر من سوخت، یا مثلا تو کوچه همزمان داشتیم ماشین پارک میکردیم بمن گفت تو چرا اینجا پارک کردی پیش من الان یه ماشین میاد به جفتمون میزنه ناکار میکنه در حالی که خیلی عادی پارک کرده بودم، یبار هم تند حرف زد باهام گفت بخاطر من تو اینجا کار میکنی آشناهای منه گیر نمیدن وگرنه میان میبرنت ، منم ناراحت شدم وسایلمو جمع کردم اما مدیرنذاشت برم خیلی ناراحتم چه رفتاری داشته باشم با دکتر بنظرتون😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.