2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 252 پست
به مرکز رویان رفتی؟اونجا حتی اگه اسپرم صفرباشه،از بافت بیضه نمونه برداری میکنن واسپرم جدامیکنن،با آی ...

عزيزم من ايران نيستم.اما اينجا همه اين ازمايشات رو انجام داديم .شوهر من ژنتيك نازا هست و كروموزوم ندارن😞😞

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ان شاالله همین بار اول بگیره و شادی تو زندگیت موج بزنه.منشوهرم آزواسپزم مطلق یکبار با اهد ...

اي جانم مبارك باشه🙏🏻🙏🏻

ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنی ...

عزیزم من ایرانم و این کارو کردم قبلا ولی انگاری لغوشه فعلا.ولی از مراجع سوال کردم گفتن چون لمس وجود نداره و دیدن انجام نمیشه هیچ مشکلی نداره مثلا رهبری مانعی نمیبینه ولی مکارم شیرازی مخالفه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شما این حق انتخاب و داری از ژنی استفاده کنی که بیماری و ... نداره. همه ماها منطقا خصوصیات خانوادگیمو ...

بله دقيقا.متشكرم عزيرم🙏🏻

همون آزمایشگاه بیرون میبرم، فک کنم بتونم زیر نیم ساعت برسونم  برم آزمایشگاه بگم تحلیل اسپرم مي ...

بگو دکتر برات بنویسه.

آزمایشگاه نزدیک خونتون نیست که زود برسونید؟

من شنیدم آزمایشگاه های مراکز ناباروری کارشون خیلی دقیقتر هست.

ان شاء الله که قبل از آزمایش و دردسراش باردار بشی.😍😍

اي جانم مبارك باشه🙏🏻🙏🏻

قربونت عزیزم.من حامله نشدم از پرورشگاه آوردم خداروشکر میکنم لایق مادر یه بچه شدم که قرار بود حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه.باوجود دخترم نه دیگه حسرتی به دل ما میمونه نه به دل خودش

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم من ایرانم و این کارو کردم قبلا ولی انگاری لغوشه فعلا.ولی از مراجع سوال کردم گفتن چون لمس وجود ...

قانون های دین ما خیلی سخته این موضوع دقیقا برمیگرده به همون 4 تا زنی که مرد میتونه بگیره ولی زن فقط یه شوهر میتونه داشته باشه . و اگه بخواد با کس دیگه ای ازدواج کنه حتما باید چند ماهی از طلاقش گذشته باشه

و خدا همین نزدیکیست
ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنی ...

عزيزم من ايران نيستم خدا رو شكر كه اين مسخره بازي ها رو تحمل كنم..هدف كمك به بارداري هست كه اين رو هم با دخالت دين سخت كردن..اينجا از اين حرفا نبود و نيس..كساني هم كه اسپرم اهدا ميكنم فقط هدفشون كمك هست.كاش ايران هم ازاد بشه كه اينقدر خانواده ها اذيت نشن

بگو دکتر برات بنویسه. آزمایشگاه نزدیک خونتون نیست که زود برسونید؟ من شنیدم آزمایشگاه های مراکز ناب ...

ممنون عزیزم 😘😘

آزمایشگاه نزدیک خونه نیست اما چون شهرستانم مسیرها خیلی طولانی نیست و میتونم برسونم 

قانون های دین ما خیلی سخته این موضوع دقیقا برمیگرده به همون 4 تا زنی که مرد میتونه بگیره ولی زن فقط ...

با دين دست و پاي مردم رو بستن..شوهر مشكل نداره زن هم با اين مسئله مشكل نداره بعد دين مشكل داره ،اي بابا

قربونت عزیزم.من حامله نشدم از پرورشگاه آوردم خداروشکر میکنم لایق مادر یه بچه شدم که قرار بود حسرت خی ...

بازم مبارك باشه .تو هم كار خيلي بزرگي كردي و اميدوارم زير سايه پدر و مادرش به بهترين ها برسه..

عزيزم من ايران نيستم خدا رو شكر كه اين مسخره بازي ها رو تحمل كنم..هدف كمك به بارداري هست كه اين رو ه ...

خدارو شکر که اینجا نیستی و خدارو شکر که اینقدر شوهر روشن فکر و باوفایی داری . اصولا مردای ایرانی دوست دارن بچشون فقط مال خودشون باشه و حاضر نیستن اسپرم شخص دیگه ای وارد بدن زنشون بشه ... برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هرسه کنار هم خوشبخت بشین

و خدا همین نزدیکیست
قانون های دین ما خیلی سخته این موضوع دقیقا برمیگرده به همون 4 تا زنی که مرد میتونه بگیره ولی زن فقط ...

آره.ولی این موضوع کاملا باهم فرق داره.چون هیچ تحریک و لمسی و دیداری بین دهنده و گیرنده وجود نداره.و برای بهترشدن زندگی 2تا زوج انجام میشه که خیلی از علما حلال میدونن و بعضی ها درست نمیدونن.خودشونم موندن تو این کار.ولی به نظرمن که خودمم انجام دادم هیچ ایرادی نداره چون واقعااااا احساسی نیست وسط

عزیزم من ایرانم و این کارو کردم قبلا ولی انگاری لغوشه فعلا.ولی از مراجع سوال کردم گفتن چون لمس وجود ...

شما از اسپرم اهدايي استفاده كرديد؟