سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنی ...
عزیزم من ایرانم و این کارو کردم قبلا ولی انگاری لغوشه فعلا.ولی از مراجع سوال کردم گفتن چون لمس وجود نداره و دیدن انجام نمیشه هیچ مشکلی نداره مثلا رهبری مانعی نمیبینه ولی مکارم شیرازی مخالفه
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
قربونت عزیزم.من حامله نشدم از پرورشگاه آوردم خداروشکر میکنم لایق مادر یه بچه شدم که قرار بود حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه.باوجود دخترم نه دیگه حسرتی به دل ما میمونه نه به دل خودش
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم من ایرانم و این کارو کردم قبلا ولی انگاری لغوشه فعلا.ولی از مراجع سوال کردم گفتن چون لمس وجود ...
قانون های دین ما خیلی سخته این موضوع دقیقا برمیگرده به همون 4 تا زنی که مرد میتونه بگیره ولی زن فقط یه شوهر میتونه داشته باشه . و اگه بخواد با کس دیگه ای ازدواج کنه حتما باید چند ماهی از طلاقش گذشته باشه
ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنی ...
عزيزم من ايران نيستم خدا رو شكر كه اين مسخره بازي ها رو تحمل كنم..هدف كمك به بارداري هست كه اين رو هم با دخالت دين سخت كردن..اينجا از اين حرفا نبود و نيس..كساني هم كه اسپرم اهدا ميكنم فقط هدفشون كمك هست.كاش ايران هم ازاد بشه كه اينقدر خانواده ها اذيت نشن
عزيزم من ايران نيستم خدا رو شكر كه اين مسخره بازي ها رو تحمل كنم..هدف كمك به بارداري هست كه اين رو ه ...
خدارو شکر که اینجا نیستی و خدارو شکر که اینقدر شوهر روشن فکر و باوفایی داری . اصولا مردای ایرانی دوست دارن بچشون فقط مال خودشون باشه و حاضر نیستن اسپرم شخص دیگه ای وارد بدن زنشون بشه ... برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هرسه کنار هم خوشبخت بشین
قانون های دین ما خیلی سخته این موضوع دقیقا برمیگرده به همون 4 تا زنی که مرد میتونه بگیره ولی زن فقط ...
آره.ولی این موضوع کاملا باهم فرق داره.چون هیچ تحریک و لمسی و دیداری بین دهنده و گیرنده وجود نداره.و برای بهترشدن زندگی 2تا زوج انجام میشه که خیلی از علما حلال میدونن و بعضی ها درست نمیدونن.خودشونم موندن تو این کار.ولی به نظرمن که خودمم انجام دادم هیچ ایرادی نداره چون واقعااااا احساسی نیست وسط