سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
بازم مبارك باشه .تو هم كار خيلي بزرگي كردي و اميدوارم زير سايه پدر و مادرش به بهترين ها برسه..
مرسی بابت دعای قشنگت.ان شاالله که شمانتیجه بگیری و بارداری و تجربه کنی چون میگن حس شیرین و قشنگیه.باآرزوی بهترین ها برات
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره.ولی این موضوع کاملا باهم فرق داره.چون هیچ تحریک و لمسی و دیداری بین دهنده و گیرنده وجود نداره.و ...
منم کاملا با اینکار موافقم .. فقط ادم گیج میشه از دست این همه قانون و ... اخه میگن اگه تخمک بخواد اهدا بشه حتما باید صیغه خونده بشه و اگه برای اسپرم هم بخواد صیغه خونده شه که باز دردسره .....
آره یک بار.ولی دیگه انجام ندادم چون لغو شده فعلا.هم اینکه من میکرو کردم و خیلی اذیت شدم و دیگه انجام نمیدم اگه خدا بخواد طبیعی بهم میده اگرم نخواد هربار میکرو و هزینه و درد بکشم نمیده.شپردم به خودش.یک بار تلاش کردم دیگه بقیه رو به خودش واگذار کردم هرچی صلاحمه پیش بیاد برام
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اي بابا😞توكلت به خدا باشه ،اميدوارم زود زود تاپينگ مادر شدنت رو ببينم عزيزم🙏🏻🙏🏻😍😍
مرسی عزیزم.امیدوارم بارداری و منم تجربه کنم صرفا فقط برای حس شیرین و دست نیافتنی که همه ازش حرف میزنن نه بخاطر ژن و....چیزای بی خود دیگه.چون من مادرشدم و دخترم و باهیج کس عوض نمیکنم مادرشدن حس قشنگیه و من مادرشدم مثل همه.