2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 252 پست
بازم مبارك باشه .تو هم كار خيلي بزرگي كردي و اميدوارم زير سايه پدر و مادرش به بهترين ها برسه..

مرسی بابت دعای قشنگت.ان شاالله که شمانتیجه بگیری و بارداری و تجربه کنی چون میگن حس شیرین و قشنگیه.باآرزوی بهترین ها برات

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره.ولی این موضوع کاملا باهم فرق داره.چون هیچ تحریک و لمسی و دیداری بین دهنده و گیرنده وجود نداره.و ...

الان بچه داريد ؟

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بابت دعای قشنگت.ان شاالله که شمانتیجه بگیری و بارداری و تجربه کنی چون میگن حس شیرین و قشنگیه.با ...

متشكرم عزيزم😘🙏🏻

آره.ولی این موضوع کاملا باهم فرق داره.چون هیچ تحریک و لمسی و دیداری بین دهنده و گیرنده وجود نداره.و ...

منم کاملا با اینکار موافقم .. فقط ادم گیج میشه از دست این همه قانون و ... اخه میگن اگه تخمک بخواد اهدا بشه حتما باید صیغه خونده بشه و اگه برای اسپرم هم بخواد  صیغه خونده شه که باز دردسره ..... 

و خدا همین نزدیکیست
خدارو شکر که اینجا نیستی و خدارو شکر که اینقدر شوهر روشن فکر و باوفایی داری . اصولا مردای ایرانی دوس ...

مرسي عزيرم ،منم برات ارزوهاي خوب ميكنم😘🙏🏻

منم کاملا با اینکار موافقم .. فقط ادم گیج میشه از دست این همه قانون و ... اخه میگن اگه تخمک بخواد اه ...

توي ايران همش دردسر هست.من اينجا راحت انتخاب كردم حتي رنگ چشم بچه رو ..فرهنگ سازي نشده توي ايران هنوز.

شما از اسپرم اهدايي استفاده كرديد؟

آره یک بار.ولی دیگه انجام ندادم چون لغو شده فعلا.هم اینکه من میکرو کردم و خیلی اذیت شدم و دیگه انجام نمیدم اگه خدا بخواد طبیعی بهم میده اگرم نخواد هربار میکرو و هزینه و درد بکشم نمیده.شپردم به خودش.یک بار تلاش کردم دیگه بقیه رو به خودش واگذار کردم هرچی صلاحمه پیش بیاد برام

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزيزم من ايران نيستم خدا رو شكر كه اين مسخره بازي ها رو تحمل كنم..هدف كمك به بارداري هست كه اين رو ه ...

من نشنیدم باید صیغه محرمیت خوند یا مجرد بود و شرایط خاصی داشت....

وقتی تو سیکل ivfبودم مشاور مرکز باهام صحبت کرد که اگه دوست داشتم یه تعدادی از تخمک هامو اهدا کنم.

اگه از نظر شرع و دین مشکلی بود هیچوقت این پیشنهاد بهم نمیشد.

الان بچه داريد ؟

آره ولی از پرورشگاه

آره یک بار.ولی دیگه انجام ندادم چون لغو شده فعلا.هم اینکه من میکرو کردم و خیلی اذیت شدم و دیگه انجام ...

اي بابا😞توكلت به خدا باشه ،اميدوارم زود زود تاپينگ مادر شدنت رو ببينم عزيزم🙏🏻🙏🏻😍😍

رنگ چشم بچه رو چه جوری انتخاب کردی

افرادي كه اسپرم اهدا كرده بودن رنگ چشماشون رو هم گفته بودن كه اكثرا ابي و طوسي و سبز بودن

اي بابا😞توكلت به خدا باشه ،اميدوارم زود زود تاپينگ مادر شدنت رو ببينم عزيزم🙏🏻🙏🏻😍😍

مرسی عزیزم.امیدوارم بارداری و منم تجربه کنم صرفا فقط برای حس شیرین و دست نیافتنی که همه ازش حرف میزنن نه بخاطر ژن و....چیزای بی خود دیگه.چون من مادرشدم و دخترم و باهیج کس عوض نمیکنم مادرشدن حس قشنگیه و من مادرشدم مثل همه.