2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 252 پست

وای خیلی متاسف شدم 

ولی کاش بجای اسپرم اهدایی یه بچه رو به سرپرستی میگرفتین

میفهمم شوهرتون چ حالی دارن الان😳بالاخره مرده و غرور و غیرتش خرد میشه از درون😳😳😳

خدا قسمت هیچکس نکنه و برای شما هم هرچی مصلحت بدونن؟

فقط یه سوال

کسایی ک اسپرم اهدا میکنن چی بهشون میرسه؟؟پول میگیرن؟؟

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  
شوهرتون آزو اسپرم بود ؟ بیوپسی از بیضه نتیجه نمیداد؟

ما بعد از ١ سال تحقيق و ازمايشات مختلف فهميدم اصلا ژنتيكي باردار نيس.با اينكه همه خانواده بچه دار هستن و فقط همسر من بود كه اين مشكل رو داشت..البته كسي خبر نداره

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بعد از ١ سال تحقيق و ازمايشات مختلف فهميدم اصلا ژنتيكي باردار نيس.با اينكه همه خانواده بچه دار هس ...

خارج از کشورید ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

وای خیلی متاسف شدم  ولی کاش بجای اسپرم اهدایی یه بچه رو به سرپرستی میگرفتین میفهمم شوهرتون چ ...

بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما اينجا كساني كه اهدا ميكنن فك ميكنم فري هست..چون دست نوشته هايي از خودشون گذاشتن كه به چه دليل اين كار رو كردن و در كل در مورد خودشون و ظاهرشون توضيح دادن.كه شخص انتخابي ما يك انگليسي بود كه از افكارش و زندگي كه داشته خيلي خوشمان امد

بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

اهان انشالاه به زودی زود نتیجه میگیرین عزیزم😍😍

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  
همسر من بعد از اینکه چندسال گریه زاری کردم حاضر شد فقط یه آزمایش بده. خداروشکر همسر استارتر راضی به ...

منم چند ماه اقدامم نشده به همسرم ميگم برو آزمایش بده خوب شاید مشکلی هست چون من آزمایش قبل بارداری دادم و سونو رفتم ظاهرا همه چی خوب بود 

ميگه من نميتونم تنها میتونم تو خونه نمونه بدم بهت هر کاری خواستی باهاش بکن، نميدونم حالا ميشه اينجوري یا نه 

چرا این قدر گرون. تو ایران . تهران دوست من ivfانجام داده ۱۴ میلیون شده

اينجا گرون هست دكتراي خصوصي..اما اگه صبور بودم و توي نوبت ivfميرفتيم مجاني بود اما ممكن بود ٢ سال زمان ببره و ما اصلا ديگه تحمل و حوصله انتظار رو نداشتيم.

اينجا گرون هست دكتراي خصوصي..اما اگه صبور بودم و توي نوبت ivfميرفتيم مجاني بود اما ممكن بود ٢ سال زم ...

چن ساله منتظرین؟؟

منم چند ماه اقدامم نشده به همسرم ميگم برو آزمایش بده خوب شاید مشکلی هست چون من آزمایش قبل بارداری دا ...

شما ميتونيد كمتر از ٣٠ مين اسپرم رو به ازمايشگاه برسونيد.پس اگه ازمايشگاه نرديك منزل هست ميتونن توي خونه انجام بدن .برا مردها ي كم سخت هست اين ازمايش