2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 252 پست
چه اهمیتی داره

سوالی بود

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
بعد احتمال داره بچه شکل اون شخص بشه

اهمیتی نداره شکل کی بشه.معمولا مراکز شخصی رو انتخاب میکنن که از نظر ژنتیکی و ظاهری به زوج  بیشتر شبیه باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد احتمال داره بچه شکل اون شخص بشه

٩ مورد بود كه سعي كرديم اوني كه مشخصاتش به شوهرم نزديك باشه رو انتخاب كنيم..در هر صورت شبيه اون اهدا كننده هم بشه فقط خودم و شوهرم ميدونيم.قرار هم نيس همه بچه ها شبيه خانواده باشن😊😊

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

عزيزم ايشالا ك اين سري موفق ميشيد و مطمعنم خدا يه بچه باهوش و خوشگل بهتون ميده نگران نباش هر كسي تقديرش يه جوره مهم اينه ك مابتونبم خودمونو باهاش سازگار كنيم و مطمعنم شما ميتونين و با اومدن بچه كلي دلتون شاد ميشه و سختياي گذشته رو فراموش ميكنين❤️

اهمیتی نداره شکل کی بشه.معمولا مراکز شخصی رو انتخاب میکنن که از نظر ژنتیکی و ظاهری به زوج  بیشت ...

بله دقيقا.ما حق انتخاب داشتيم

٩ مورد بود كه سعي كرديم اوني كه مشخصاتش به شوهرم نزديك باشه رو انتخاب كنيم..در هر صورت شبيه اون اهدا ...

میدونم عزیزم کنجکاوی بود خوبه وه کسی ندونه 

انشاالله نتیجه بگیری 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
عزيزم ايشالا ك اين سري موفق ميشيد و مطمعنم خدا يه بچه باهوش و خوشگل بهتون ميده نگران نباش هر كسي تقد ...

مرسي از اين همه انرژي مثبت ..ممنون عزيزم.منم اميدوارم شما هم به زودي ني ني خوشكلت رو در اغوش بگيريد😘🙏🏻

همسر من بعد از اینکه چندسال گریه زاری کردم حاضر شد فقط یه آزمایش بده. خداروشکر همسر استارتر راضی به ...

سخت بود ،اما خودش به اين نتيجه رسيد من اصلا پوشش نكردم به اين كار...ا

٩ مورد بود كه سعي كرديم اوني كه مشخصاتش به شوهرم نزديك باشه رو انتخاب كنيم..در هر صورت شبيه اون اهدا ...

به سلامتی عزیزم انشاالله هر چه زودتر چراغ خونت بشه قیمت اسپرم اهدایی چقدر شد ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

سخت بود ،اما خودش به اين نتيجه رسيد من اصلا پوشش نكردم به اين كار...ا

شوهرتون آزو اسپرم بود ؟ بیوپسی از بیضه نتیجه نمیداد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

خیلی گرون شده ivf انجام دادی یا iui?

بله خيلي گرون هست اينجا ...نه iui.واسه سه دوره پول داديم.ivfواسه ١ دوره ١٥ هزار پوند ميشد و خيلي خيلي زياد بود به پول ايران نزديك به ٨٠ ميليون