2777
2789
عنوان

حج واجب رفتن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 70 پست
مگه چی گفت چرا اینقدر تند رفتی خب راست میگه با این اوضاع اقتصادی کشور کمک چند تا نیازمند کنه بهتر از ...

انقدر از این حرف کلیشه ای که اغلب مردم میگن خندم میگیره.

کسی که مستطیع هست باید حج واجب بره اگر عمره هست حواست پولشو ببخشه فرق داره باز

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

پارسال مامانم و بابام رفتن واجب اونجا هتل هاش بالای ۱۰ طبقه اس و چندین تا کاروان باهمن.کاروانتونم فر ...

نمیدونم والا پروازمونم قرق میکرد اومدنی مشکل میخوردیم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جابه جایی کاروان اصلا کار سختی نیست.با یه کاروانی برید که هردوتونو ببره.خیلی تعجب میکنم من

پارسال قشنک یادمه دوستمون یه زن و شوهر بودن خواهر آقاهه لحظه اخر فیش ازاد خرید ولی رفت تو کاروان داداشش اسم نوشت

الان برای شما تعجبیه که نمیتونین تو کاروان همسرتون اسم بنویسین چون کار سختی نیست

مطمعنی همسرت بهونه نمیاره؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خدا راشکر تو استارتر نیستی اونم حرف منو تایید کرد ،اگه سفر غیر مذهبی میرفت اینو نمیگفتم چون برای ثوا ...

سفر غیرمذهبی هم بخواد بره به کسی ربطی نداره پول خودش دوست داره اینجوری خرج کنه چراسفری که دوست داره نتونه بره بیاد به نیازمند کمک کنه حکم اومده مگه که  یک میلیارد کمک نیازمندکنه وااااچقدر مردم این سایت پرو تشریف دارن 

سفر غیرمذهبی هم بخواد بره به کسی ربطی نداره پول خودش دوست داره اینجوری خرج کنه چراسفری که دوست داره ...

جالبم هس فقط موقع مراسمات مذهبی این پول میشه اسراف وباید به نیازمندا کمک کرد موقع هزینه های وحشتناک سگ داری وپارتی و..... پول خودشونه ونیازمندا می رن کنار

حق باشماست

[QUOTE=378471311]جالبم هس فقط موقع مراسمات مذهبی این پول میشه اسراف وباید به نیازمندا کمک کرد موقع هزینه های وحشتناک ...[/QU،OTE]

واقعا که چقدر افراطی هستین ،همان علما هم میگن حج نباید تعطیل بشود ولی فقط یک بار واجبه

امام خمینی هم یه جایی گفتن یه بار که حج واجب رفتین کافیه الان بردران دینیتان در اولویت هستن

بچه هم دارین

بله ی پسر از ازدواج دومم دارم شما چی ؟؟ 

ما ی ماهه از حج عمره اومدیم خیلی خوب بود کاش تو هم بتونی با شوهرت بری نشد هم نذار بره دو بار.رفته دیگه بگو سال دیگه با هم میریم انشاله 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ما ی ماه پیش مکه بودیم عمره قرار بود داداشم هم بیاد راحت ی نفر کاروان جا داد اصلا برین سازمان حج زیارت بگه همسرم میخام ببرم راحت نامه میدن کاروان چون کاروان ها اکثرا سهمیه دولتی دارن تا پنجاه نفر این و مطمئنم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست