2777
2789

بچه ها من مامانم کارش فضای مجازیه و نیاز به ادمین و اینا داره

پسر عموم دانشجوی کامپیوتره و مامانم استخدامش کرده برای ویدیو درست میکنه و..

گوشی مامانم همیشه دستمه و چیز پنهونی نداره برای همین چند وقت پیش که پسر عموم براش ویدیو رو درست کرد و فرستاد گوشیشو داد بهم تا براش ویدیو رو ببرم تو فضای مجازی ولی بعدش پسر عموم نوشت زن عمو ی لحظه وقت دارین میخوام یچیزی بهتون بگم سر قضیه جرعت حقیقت بعد مامانم نوشت براش نه سرم شلوغه و پسر عموم نوشت اخه بعدا روم نمیشه بگم منم چند دقیقهبعد گوشیو ازش گرفتم و دیدم همه پیمارو پاک کرده.. بابامم یهویی متوجه شدم چت مخفی توی واتساپش داره .. بچه ها کمک من کلا 16 سالمه خدایا چرا باید اینارو ببینم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا😔😔😔 بمیرم برات الهی شوهر منم خیانتکاره ی دختر کوچولو دارم بخاطر اینکه تو رفاهه الان هرچی بخواد براش فراهمه موندم تو این زندگی نکبت و از اینکه ی روزی اونم متوجه خیانتای باباش بشه قلبم می‌شکنه🙂💔 میفهمم حالتو عزیزم خدا از باعث با نی این حال بدت نگذره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

راستش نمیخوام بهت دروغ بگم بیشتر بچه هایی که شاهد اینجور چیزا هستن افسرده میشن ولی تو جز اونا نیستی و به این موضوع اهمیت نده و به فکر آینده ات باش و براش برنامه ریزی کن🌹

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

گوشیو جدیدا سریع ازم میگیره و دیگه بهم زیاد نمیده خیلی فرق کرده

خب بگيره گوشي حريم شخصيه 

در كل چيزي نديدي تهمت نزن زشته! پدر و مادرتن !

احتمال اينكه پسر عموت درد و دلي كرده باشه يا پول و يا راهنمايي خواسته باشه بيشترِ ! تا اون چيزاي عجيبي كه توي ذهن تو است! 

چرا زن ها باید پسر خواهرشوهر و پسر برادرشوهر را راه بدن خونه یا صنمی با اونا داشته باشن؟؟؟؟؟

خونه راه نداد که.. اونا اصلا شهرستانن و فقط برای مهمونی میریم خونشون

کاش مادرتون خودش یاد می گرفت ، اصلا چرا باید به پسر برادرشوهر اعتماد کنه ؟؟؟؟ حداقل به یک مهندس کامپ ...

اخه عموم و خونوادش خیلی ادم های مذهبی هستن و منم مطمئن نیستم داستان چیه فقط خیلی سرش عصبیم..

اخه عموم و خونوادش خیلی ادم های مذهبی هستن و منم مطمئن نیستم داستان چیه فقط خیلی سرش عصبیم..

به نظرم چیزیکه تو ذهنته در مورد مادرت و پسرعموت درست نیست موضوع چیز دیگه ای بوده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤