2777
2789
عنوان

شده فکر کنین رسیدین به ته زندگی

416 بازدید | 47 پست

شده انقدر کم بیارین و برسین به ته ته زندگی 

مشکلاتی دارم که باعث شدن به هرچی که ارزوهایی داشتم نرسم قلبم داره میترکه حس میکنم کل بدنم از داخل میلرزه

خیلی کم اوردم حس میکنم بدبخت ترینم یجور درد بی درمون یجور که هیچوقت هیچی حس میکنم درست نمیشه 

شما به ته خط رسیدین تاحالا؟

چجور با مشکلات اوکی میشین ؟

خیلی حالم بده

اره رسیدم بارها

همون ته شده نقطه شروع دوباره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط باید به دور ترین نقاطی که فکر میکنی اصلا نمیشه از این راه بهش رسید فکر کنیدرست میشه

انگار واسه من راه رسیدنی وجود نداره سنم داره همینجوری میگذره و من ذره ذره مردنمو میبینم

آره تا پای خودکشی هم رفتم بعد به بهترین جاها رسیدم به لطف خدا ، به مو میرسه پاره نمیشه قانون دنیاست ...

خداروشکر بهترینا واستون ❤️من هرروز دارم مردنمو میبینم انگار هیچی درست نمیشه 😞

انگار واسه من راه رسیدنی وجود نداره سنم داره همینجوری میگذره و من ذره ذره مردنمو میبینم

منم همین فکر میکردم به مشکل ۶ ساله 

ولی در اوج ناامیدی که دیگه گفتم کشیدم کنار به صلاحم‌این راه نیست دیگه نمیخوام 

به راهی باز شد بعد از ۶ سال سختی شدید تو درس ‌‌ دانشگاه خدا میدونه چه روزهایی شب کردم 

دقیقا اون موقعه که آخرین بار براش زار زدم و‌داد میزدم 

یه راهی رسید به ذهنم همون راهم رفتم و شد 

نمی‌دونم معجزه نیست ولی اصلا آنقدر دور بود سخت فکر نمیکردم بشه حتی بهش فکر کرد 

خداروشکر بهترینا واستون ❤️من هرروز دارم مردنمو میبینم انگار هیچی درست نمیشه 😞

طبیعیه من ده سال سختی کشیدم دقیقا ده سال شد تا گشایش شد امیدوارم برای شما تو کمترین زمان در رحمت الهی باز بشه ناامید نباش