2777
2789
عنوان

زندگی با فرزنده همسر کسی تجربه داره

1963 بازدید | 41 پست

همسرم بشدت مرد خوب و مهربونیه

اما ی دختره ۱۰ ساله بشدت لوس و پرتوقع داره

میدونستم اذیت میشم

اما ۳۷ سالمه

دیگه تحمل مجردی نداشتم

همسرم بخاطره دخترش، بعضی از مهمونی ها رو شرکت نمیکنه

چون دخترش بدقلقی میکنه

اختیارشو داده دست ی بچه ۱۰ ساله

حاضر نیست باهاش با تحکم برخورد 

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از یه مشاور کودک کمک بگیرید

با همسرت برید پیشش

به همسرت هم مستقیما نگو به خاطر این مسائل ممکنه گارد بگیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خودم بچه ندارم

مامانش ور دل خودمون

تا باباش کمی با بچه جدی صحبت میکنه

میره گریه میکنه ب مامانش زنگ میزنه

مامانش هم زنگ میزنه ب شوهرم

و تا جایی ک جون داره فحاشی میکنه

بابت همبن شوهرم هرچی بچه میگه

میگه باشه

البته خودشم دل نه گفتن نداره

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
مادرش چرا جدا شده

رفت دانشگاه با یکی دوست شد

زد زیر لنگ زندگی

من تو این ۶ ماه چیز بدی در شوهرم ندیدم

ک زنش بخواد طلاق بگیره

با تحکم یعنی چی ؟؟؟

یعنی لج میکنه میگه من خونه مامانم نمیرم

بابا تو هم جایی نرو 

بمون پیش ام

باباش هم میگه باشه

رفت دانشگاه با یکی دوست شدزد زیر لنگ زندگیمن تو این ۶ ماه چیز بدی در شوهرم ندیدمک زنش بخواد طلاق بگی ...

ببخشید 

تو گفتی نفر سوم رابطه هستی 

همین شوهرت الانت بود؟؟

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

عزیزم ازدواج پر ریسکی رو پذیرفتین الان ادم با بچه خودش ب مشکل میخوره اون بچه هم طفل معصوم براش سخته ب دور از مادر بیشتر لجبازی میکنه اذیت میکنه 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

ببخشید تو گفتی نفر سوم رابطه هستی همین شوهرت الانت بود؟؟

اون تاپیک رو تا آخر بخون

ارتباطی به این نداره

ایشون همسر دومه من هستن