2777
2789
عنوان

زندگی با فرزنده همسر کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 41 پست
شاید من اشتباه پیش رفتم عزیزم، ولی راهکار من این بود با همسر سابق شوهرم اوایل مثل کارد و پنیر بودیم، ...

ممنون

چقدر دقیق و کامل توضیح دادی

البته فکر میکنم حسن رابطه شما این بوده ک بچه کوچیک بوده و مادری در کار نبوده

متاسفانه واسه من ده سالشه و نزدیکه بلوغه

مادرش رو هم دوروز یکبار میبینه

بشدت هم لوس و لجباز و یکدنده است و پدرش هم غلام حلقه ب گوششه!

واقعا نمیدونم بگم اشتباه کردم یا نه؟!

شوهرم مرد خیلی خوبیه ولی حیف ک این بچه روابط امونو خراب میکنه

چقدر همسرتون بی انصافه 

اینهمه زحمت آخرش خیانت؟!

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونچقدر دقیق و کامل توضیح دادیالبته فکر میکنم حسن رابطه شما این بوده ک بچه کوچیک بوده و مادری در ک ...

اگر همسرت انسان خوبیه زندگیت رو حفظ کن و برای رضای خدا با کمک مشاور به اون دختر نزدیک شو و بهش محبت کن،کاش همسرت اجازه میداد اون دختر کنار مادرش باشه.نمی دونم این مردها چه اصراری دارن بچه ها رو بزور کنار خودشون نگه دارن...پیش مادر راحت ترن واقعا. عزیز دلم بازم میگم بخاطر خدا هواشو داشته باش عزیزم اونم آسیب دیده اس وقتی همسرت ببینه تو به دخترش توجه داری خیلی چیزا فرق میکنه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

اگر همسرت انسان خوبیه زندگیت رو حفظ کن و برای رضای خدا با کمک مشاور به اون دختر نزدیک شو و بهش محبت ...

حرفتون قشنگه

رضای خدا خیلی مهمه

همه همینو بهم میگن

امیدوارم اینقدر بتونم خوب باشم ک رضای خدا رو ب جای بنده خدا در نظر بگیرم

مادرش بچه رو قبول نمیکنه

حوصله اشو نداره

دلش میخواد هم ب عشق و حالش برسه

هم گاهی دخترش پیشش باشه

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
حرفتون قشنگهرضای خدا خیلی مهمههمه همینو بهم میگنامیدوارم اینقدر بتونم خوب باشم ک رضای خدا رو ب جای ب ...

قربونت برم گلم غصه نخور، باورت نمیشه واسه منم خیلی سخت بود ولی الان دختر همسرم رو از همسرم بیشتر دوست دارم دلم نمی خواد حتی یه خار تو پاش بره... خیلی اذیت شدم تا ب اینجا برسم از زخم زبون بگیر تا تهمت و الی آخر... خدا کمکت می کنه تو بخاطر اون دختر اگر با عشق بری جلو خیلی از همه مادرها جلوتری و ارج و قربت پیش خدا بالاتر از همه مادرهای دیگه اس به نتیجه کارت فکر کن به اینکه وقتی بزرگ بشه هیچ وقت خوبی هاتو فراموش نمیکنه... نازش کن ببوسش فقط محبت کن تا می تونی... خودت بچه دار از ازدواج قبلی یا ازدواجت با این آقا؟؟؟

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

قربونت برم گلم غصه نخور، باورت نمیشه واسه منم خیلی سخت بود ولی الان دختر همسرم رو از همسرم بیشتر دوس ...

نه بچه ندارم از ازدواج قبل

طرف خودش ی پسربچه نابالغ بود

الان باردارم... واقعا خیلی دل بزرگی میخواد ک مثل شماباشم و فکر کنم و عمل کنم

دختر همسرتون چندسالشه؟؟

بچه های خودتون چند ساله ان؟؟

سلام

شما تو اون تاپیکی که استارتر میگفت خانم ها طلاق نگیرین پست گزاشته بودین و من ریپلایتون کردم

الآن متاسفانه تاپیک تعطیل شده

ممنونم میشم دوباره بفرمائید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خودم بچه ندارممامانش ور دل خودمونتا باباش کمی با بچه جدی صحبت میکنهمیره گریه میکنه ب مامانش زنگ میزن ...

عزیزم توی اون تاپیک پرسیدی قفل بود. تو ایتا سرچ کن آسمان مفرح امید. بعد شماره کلینیک مشاوره رو بردار زنگ ززن. بگو اورزانسی میخام با یکی از اساتید مشورت کنم. بگو لا محسن صادقی یا خانم روستایی. 

عزیزم توی اون تاپیک پرسیدی قفل بود. تو ایتا سرچ کن آسمان مفرح امید. بعد شماره کلینیک مشاوره رو بردار ...

ممنون عزیزم