2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ تیر اون ۲۶ بهمن

اون دوستت داره ولی متاسفانه هر دو بی عقلی میکنید، اون تورو بیشتر دوستت داره ولی تو با رفتارها و احساسات خامت کاری میکنی که باهات بد برخورد بشه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
از نظر مالی ممکنه مشکل پیش بیاد

ببین عالی گفتی عالی هاااا

ما کل اموالمون ر از دست دادیم🤣یعنی ممکنه توآینده از گشنگی هم بمیریم؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

,,عزیزم میشه خواهش کنم برامنم بگیری ۳۰اردبیهشتکیس احساسیم ۲۰فروردین

تو دوستش داری ولی عاشقش نیستی، اونم همینطور،حسش بهت بیشتر از سر دلسوزی هست، یه مشخصه های ظاهری هم داری که براش جذابه ولی میتونید کنار بیاید منتهی به سختی

ببین عالی گفتی عالی هااااما کل اموالمون ر از دست دادیم🤣یعنی ممکنه توآینده از گشنگی هم بمیریم؟

😄 دور ازجونت عزیزم، نه امکان نداره چون خدا براتون مهربون هست، اصلا نذار منفی گرایی هاش روت اثر بد بذاره😘

همیشه امیدوار باشو به خدا اعتماد داشته باش

پس چرا ۳ روزه پیاممو نمیخونه با اینکه گوشی دستشه

گفتم که بخاطر رفتار خودت باهات بد برخورد میکنه منتهی شک نکن،حس عاشقانه بهت داره،بد اخلاقه دیگه، صبور باش

😄 دور ازجونت عزیزم، نه امکان نداره چون خدا براتون مهربون هست، اصلا نذار منفی گرایی هاش روت اثر بد ب ...

ندابانو جان دیگه جان و روح و روانی برام نمونده! از نظرمالی صفرشدیم تواین سن! ممکنه باز صاحب خونه شیم و وضعمون درست بشه؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ندابانو جان دیگه جان و روح و روانی برام نمونده! از نرمالی صفرشدیم تواین سن! ممکنه باز صاحب خونه شیم ...

بله که میشه، شک نکن! 

ولی با امیدواری و با خلق و خوی خوب میشه، اگر نا امید باشید خودتون اذیت میشید، سعی کنید حتما یه پول کمی به مستمند ها کمک کنید، حتی تو این شرایط بد.