2777
2789
میدونم عزیزمبه هدفت اگر متمرکز باشی میرسی اگر درگیر حس و رابطه و عشق و زندگی باشی نه

الان ول کنم میرسم؟

میخوام دندون قبول شم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرررر ول! کنی اره ولی چون ذهنت درگیره نه !

اره ذهنم درگیره اگ ول کنم یعنی قبول نمیشم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اره ذهنم درگیره اگ ول کنم یعنی قبول نمیشم؟

نه،تا وقتی که تمرکز نداشته باشی نمیشه

ولی اگر بتونی ذهن و قلبت رو آزاد کنی و از خدا بخوای، آره میشه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نه،تا وقتی که تمرکز نداشته باشی نمیشهولی اگر بتونی ذهن و قلبت رو آزاد کنی و از خدا بخوای، آره میشه

اون کسیو دوس داره؟

اون کسیو دوس داره؟

نه ولی میتونه دوست داشته باشه! کاری نداره !

وقتی عاشق تو نباشه جات ممکنه با هر کسی پر بشه!

اون ظاهر بینه و هر دخدر خوشگل و دلبری،دلشرو میبره 😄

نه ولی میتونه دوست داشته باشه! کاری نداره !وقتی عاشق تو نباشه جات ممکنه با هر کسی پر بشه!اون ظاهر بی ...

مرسی لطف کردی❤️

آینده رو فقط خداوند میدونه، حسش رو به تو هم نمیتونم دقیق بگم ولی حتی اگر یه ماه آخر سال متولد شده با ...

چه خوب گفتین.فقط اینکه فرمودین گرفتاری هایی براش پیش بیاد یعنی چی؟ ممکنه توآینده گرفتاری هایی براش پیش بیاد؟

چه نوع گرفتاری هایی؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه خوب گفتین.فقط اینکه فرمودین گرفتاری هایی براش پیش بیاد یعنی چی؟ ممکنه توآینده گرفتاری هایی براش پ ...

از نظر مالی ممکنه مشکل پیش بیاد