2777
2789

من خیلی خیلییی وابسته مادرم بودم الان باید برم فردا خوابگاه انگار ی تیک از قلبم دارن میکنن 😭 خیلی سخته کسایی ک منو میشناسن میدونن چقدر وابسته مادرم بودم 🥺

واقعا دارم اذییت میشم و افسردگیم بدتر شده 

بچه ها چ کنم سخت نگذره نمیدونم چجوری این ۴ سال تحمل کنم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ده سال از دوران خوابگاهم میگذره اون موقع گوشی اندروید و اینترنت و ...هم نداشتم روزای سختی گذروندم مثل حال الان شما ....ولی الان همش میگم کاش سخت نمیگرفتم کاش بیشتر لذت می بردم ازون دوران

نشد که بشه🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده سال از دوران خوابگاهم میگذره اون موقع گوشی اندروید و اینترنت و ...هم نداشتم روزای سختی گذروندم مث ...

منم میخوام سخت نگیرم آبجی ولی سخت میگذره

ببخشید اینو میگم 

اما فک میکردی کنکور رو بدی تمومه و دیگه همه چی عالی میشه 

اما واقعیت اینه آدم هایی مثل تو دنبال غم میرن و همیشه یه چیزی واسه اینکه حالشون رو بد کنه پیدا میکنن 

برو دنبال زندگی خودت اون سر دنیا نمیری که هر یه ماه میای سر میزنی بهشون یا حتی زودتر 

بهترین دوران زندگیم توی خوابگاه بود چایی میذاشتم به دوستم که توی اون یکی اتاق بود می گفتم بیا سر کوچ ...

وابسته نبودی کاذییت شی؟؟

اگر خونتون تا دانشگاه نزدیکهچهارشنبه ها برگرد خبیادت بیار چقدر سختی کشیدی که به اینجا برسی

۳ ساعت راه🥺🥺

چرا خیلی زیادولی فقط نهااایت یکماه سخت گدشت بهمبعدش اینقد خوش گذروندم ک حاضرم الان کل خانواده رو ول ...

من ترم بهمنی ام ی ماه گذشت ولی هنوز عادت نکردم اجی