2777
2789

دلتنگی قوی‌ترین، واقعی‌ترین، و زیباترین حس دنیاست. خوشبخت‌ترین انسان‌ها کسانی هستند، که کسی را در زندگی و جایی در قلب‌شان دارند، برای دلتنگ شدن. هربار که قلبم در سینه می‌لرزد، هربار که عطش دیدار دوباره‌ی تو نفس‌گیرتر از روزهای قبل می‌شود، هربار که مست لحظه‌های با تو بودن هستم، فکر می‌کنم که چقدر خوشبختم …

دل کندن یک شبه اتفاق نمی‌افتد‌‌. پشت آن هزار فریاد «دوستت دارم» بدون جواب مانده، هزار خواهش برای دیده شدن، هزار شب که با اندوه به صبح رسیده، هزار مهربانی که نادیده گرفته شده، هزار بخشش که فراموش شده، هزار تلاش برای ساختن، هزار بار تماشای سوختن خود، نه، هیچکس هرگز نمی‌تواند یک شبه دل بکند، اما می‌تواند در هزار و یکمین شب، آخرین رشته محبت را برای همیشه پاره کند. برای ابد …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رودخانه‌ها از آب خود نمی‌نوشند. درختان میوه‌های خود را نمی‌خورند. خورشید به خودش نمی‌تابد، و گُل‌ها عطرشان برای خودشان نیست.‌ زندگی برای همه‌ی ما قانون طبیعت است.‌ همه‌ی ما برای کمک به یکدیگر به دنیا آمده‌ایم. مهم نیست چقدر سخت، هرقدر هم که سخت باشد، با هم که باشیم زندگی خوب است‌. زندگی وقتی تو شادی خوب است، اما خوب‌تر وقتی‌ست، که دیگران به اُمید تو شادند …

انگار قبل از آمدنت، تو را دوست داشتم. انگار تو را در جایی و در جهانی دیگر دیده بودم. انگار همه‌‌ی چیزهایی که دوست داشتم را میدانستی، و همه‌ی آنها را در تو می‌دیدم. انگار تمام رویاهایم تکه‌تکه بهم چسبیده بود، و آرزوهایی را که در دلم داشتم با حضور تو برآورده شد. همه چیز قبل از آمدنت شروع شده بود. من از قبل عاشقت بودم …