2777
2789

خیلی قشنگه 

چطور یادگرفتی عزیزم؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم اینو خودآموز یادگرفتم البته هنوز خیلی جای کار داره باید ببرم بعد از کنکورم پیش استاد حر ...

من دستخطم افتضاحه 

خواستم اگه منبعی میشناسی بهم معرفی کنی عزیزم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من دستخطم افتضاحه خواستم اگه منبعی میشناسی بهم معرفی کنی عزیزم

این دستخط روزانه من نیست خط هنری منه اگه دوست داشتی برات لینک کانال تلگراممو میفرستم قراره بعد کنکور آموزش رایگانم بزارم 

این دستخط روزانه من نیست خط هنری منه اگه دوست داشتی برات لینک کانال تلگراممو میفرستم قراره بعد کنکور ...

دستخط روزانه ات هم خوبه؟

دستخط روزانه ات هم خوبه؟

نه راستش 

کلا خوشنویسی شاید روی دستخط روزانه تاثیر داشته باشه اما نمیتونه  خوشخط کنه 

البته یه خطاییم هستن که میشه سرعتی نوشت اونارو بعدا تو چنلم میزارم 

نه راستش کلا خوشنویسی شاید روی دستخط روزانه تاثیر داشته باشه اما نمیتونه خوشخط کنه البته یه خطاییم ...

چه جالب 

میشه اسمشونو بگی لطفاا

ليلا دستنویس ولی خوشنویسی نیستن اینا خوشخطین

ممنونمم