2777
2789

ی چیز ارزون نام ببر !

فقط لباس ؟!

گوشت خوب ۸۰۰ تومن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون که هیچی به دل آدمم نمیشینه 

عید ۳ و خورده ای دادم مانتو دلمو زد🤦🏼‍♀️

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

ی چیز ارزون نام ببر !فقط لباس ؟!گوشت خوب ۸۰۰ تومن

گوشت اخه. باز یه حرفی درسته گرونه ولی باز ۸۰۰ تومنه

فکررشو بکن پول سه کیلو گوشت رو باید بدی یه مانتو الکی

دقیقا کتای عجق وجق تولید میکنن دو تیکه نگین الکی میزنن روش میگن ۷ تومنکی اینارو میپوشه واقعا

باهمه اینا کنار میام.  با کوتاه بودنشون نمیتونم کنار بیام.  دوس ندارم.  خیاطم خوب درنمیاره برام

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
گرون که هیچی به دل آدمم نمیشینه عید ۳ و خورده ای دادم مانتو دلمو زد🤦🏼‍♀️

وای دقیقا 

یه چیزای عجق وجقی میارن ببخشیدا باسن ادمم نمیپوشونه قیمت های میلونی و نجومی میزارن روش

من خودم از عیدتاحالا دارم دنبال لباس میگردم هیچی به دلم نمیشینه همش کوتاه و سنگ دوزی شده و کتای پدربزرگ من مد شده

وای دقیقا یه چیزای عجق وجقی میارن ببخشیدا باسن ادمم نمیپوشونه قیمت های میلونی و نجومی میزارن روشمن خ ...

بهترین کار اینه که تو نت یا پینترست مدل انتخاب کنی بدی بیرون بدوزن

آنلاین شاپ ها چیزای بهتری دارن 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

باهمه اینا کنار میام. با کوتاه بودنشون نمیتونم کنار بیام. دوس ندارم. خیاطم خوب درنمیاره برام

منم اصلا کوتاه خوشم نمیاد ادم خجالت میکشه بره بیرون باهاش