2777
2789
عنوان

به دل نشستن

487 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

کسی هست که شوهرشو موقع خواستگار نپسندیده باشه ولی معیارای اخلاقیشو داشته باشه؟ یعنی نسبت به قیافه و تیپ و هیکلش واقعا هیچ کششی نداشته باشید اما معیارهای دیگه تونو داشته باشه.. میخوام ببینم الان بعد چند سال اوضاعتون چطوره؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان منظورم عشق و عاشقی و تپش قلب و این چیزا نیست 😐یعنی همون خوش اومدنه و به دل نشستنه

خیلیا فرق عشق و دوست داشتن و هوس و نمیدونن هنوز. طرف کراش زده اومده میگه عاشق شدم😅

من نسبت به نامزدم هیچ کششی ندارم اصلا علاقه ای بهش ندارم با اینکه عاشق منه و خونه و شغل و ماشین و هم ...

اخلاقاش و از نظر اعتقادی و اینا به دلت بود؟ بعد قیافه خاصی مد نظرت بوده و سختگیر بودی یا نه

چون من واقعا سخت‌گیر نیستم نمیدونم چیکار کنم 

با احترام و اجازه از استارتر عزیز

بچه ها من به شدت به دعاتون اعتقاد دارم، به خاطر امام حسین میاید توی تاپیکم برام دعا کنید و صلوات بفرستید؟ لطف خواهرانه بکنین در حقم خیلی خوشحال میشم، اگه بیاید تاپیکم خیلی ممنون میشم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
خیلیا فرق عشق و دوست داشتن و هوس و نمیدونن هنوز. طرف کراش زده اومده میگه عاشق شدم😅

متاسفانه ☹☹ برای همین تاکید کردم

حالا خیلی صحبت کردم با افراد مختلف.. یکی میگه مهم نیست اگر اخلاقاشو معیارای دیگه تو داشته باشه خوبه.. یکی میگه نه باااید به دلت بشینه

گیر کردم ناجور

با احترام و اجازه از استارتر عزیزبچه ها من به شدت به دعاتون اعتقاد دارم، به خاطر امام حسین میاید توی ...

برات صلوات فرستادم

لااقل برو تو این تاپیکای پربازدید یه چیزی دخل کنی 😂 اینجا که مگس پر نمیزنه

متاسفانه ☹☹ برای همین تاکید کردمحالا خیلی صحبت کردم با افراد مختلف.. یکی میگه مهم نیست اگر اخلاقاشو ...

حتما باید به دلت بشینه چهرش این خیلی مهمه البته بعضیا فرصت میدن در حد دو سه جلسه شاید خوششون اومد. 

برات صلوات فرستادملااقل برو تو این تاپیکای پربازدید یه چیزی دخل کنی 😂 اینجا که مگس پر نمیزنه

چند نفرم دعام کنن بازم خوبه🥲 بچه های نی نی سایت دعاشون می گیره

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
اخلاقاش و از نظر اعتقادی و اینا به دلت بود؟ بعد قیافه خاصی مد نظرت بوده و سختگیر بودی یا نهچون من وا ...

من پسر عمومه 4سال خاستگارم بود ولی هیچوقت ازش خوشم نیومد و مجبور شدم باهاش نامزدی کنم 

نه قیافه اش نه رفتارش اصلا به دلم نیس کلا از هیچیش خوشم نمیادبا اینکه عاشق منه و بهم محبت می‌کنه 

منم سخت نگرفتم ولی بابام نذاشت با بهتر از این ازدواج کنم 

من پسر عمومه 4سال خاستگارم بود ولی هیچوقت ازش خوشم نیومد و مجبور شدم باهاش نامزدی کنم نه قیافه اش نه ...

اها.. خب لااقل اخلاقش باید مورد تایید باشه نمیشه که هیچیشو ادم نخواد

اما امیدوارم مشکلت رفع شه و مهرش به دلت بیفته.. 

من همسرم که اومد خواستگاری اصلا به دلم ننشست ...۱۵ ساله ازدواج کردم بعد از عروسی نگاش میکنم میگم زیب ...

یعنی هیچ کششی نداشتی؟ دوست نداشتی جلسه بعد زودتر بیاد باهم وقت بگذرونید؟ اخلاقاش و از نظر اعتقادی چجوری هست؟ 

والله اگه الان خوشت نیاد به مرود بدتر میشه معلومه خودت دختر عاقلی هستی به دل نشستن مهمه نادیدش نگیر.

اخه هرکس یه چیزی میگه

و درباره هردوش تجربیات زیادی هست هم اونا که بعدش علاقه پیش اومده هم اونا که نه