2777
2789
عنوان

به دل نشستن

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراشم چهره بانمکی داشت خوشگل نبود ،نمیشه گفت زشت بود اما به دل نشسته با اخلاقش و رقتاراش

حیف فقط کراش میمونه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

قیافه به شدت مهمه

به شدت مهمه

به شدت مهمه

ینی اگه قیافشو  دوست نداشته باشی شاید ۵ سال بعد نه ، ولی قطعا ۱۰ سال دیگه میای میگی غلط کردم چی بگم به شوهرم که ولم کنه بره

کاربری مال ۲ نفره🦥
ببین وقتی اومد همون جلسه اول زیاد ظاهرش به دلم نبود شوهرم چشماش رنگیه اونشب هم رنگی تر شده بود نمیدو ...

درسته اخلاق موندگاره

ولی بنظرم باید جوری باشه که توی رابطه ج به مشکل نخوری

یا مثلا ذوق داشته باشی ببوسیش یا بغلش کنی یا بذاری اون بهت محبت کنه

اخه دیدم مواردی که از این نظر مشکل داشتند و بعد ازدواجم طرفو پس میزده.. برای همین میگم

اره دیگه باید چهره ها بهم بیان ....اگه به نظرت چهرش اصلا خوب نیست و هیچ ره چهرشو دوست نداری رد کن ول ...

نه بابا اینجوری نیستم بگم این رنگی باشه، اونجوری باشه فلان باشه

مثلا خواستگار داشتم عینکی بود جوریکه چشاش واقعا ریز میشد تا حد زیادی پشت عینک بینیشم تقریبا بزرگ بود ولی خوشم اومد ازش چون ترکیب اجزای صورتش بانمک بود

یا مثلا بوده که ظاهری واقعا عالی بوده ولی بخاطر اخلاقایی که داشته رد کردم

میخوام بگم ملاکم صرفا ظاهر نیست

ولی یه ذوق کوچولویی ته دلت باید باشه، نه؟

یعنی هیچ کششی نداشتی؟ دوست نداشتی جلسه بعد زودتر بیاد باهم وقت بگذرونید؟ اخلاقاش و از نظر اعتقادی چج ...

ببین مهمترین چیز اینه که به دلت بشینه 

اگه ننشسته اصلا قبول نکن هم به اون ظلم کردی هم به خودت 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
خودت یعنی؟

نه این که برای دوستمه

ولی داشتم فکر میکردم خیلی وقتا تو زندگی با آدمایی آشنا میشیم کا از دور اصلا باهاشون حال نمی‌کنیم ولی وقتی بیشتر می‌شناسیم و با باطن زیباشون مواجه میشیم میبینیم چقدر حسمون متفاوت از دیدار اوله

برات دعا میکنم تصمیم درستی بگیری عزیزم💕

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

نه این که برای دوستمهولی داشتم فکر میکردم خیلی وقتا تو زندگی با آدمایی آشنا میشیم کا از دور اصلا باه ...

اره ولی اون ادما فرق دارن.. قرار نیست کل عمرتو باهاش باشی و ضمنا ارتباط ج. نسی ام باهاشون نداری

کلا موضوع فرق داره..

ممنونم خیلی محتاج دعاتم عزیزم