2777
2789
عنوان

فرق بین آزادی و فقر فرهنگی😂

336 بازدید | 31 پست

من خودم کاملا معتقدم حجاب هر کس به خودش مربوطه من حتی تهران روسری سرم نمیکنم با اینکه شوهرم نمیزاره و همش غر میزنه مانتو خوشگل میپوشم طبق یک انسان ازاد و با فرهنگ میام بیرون 

چند روز پیش کارم یه جا گیر بود باید میرفتم داروخونه پایین شهر تهران اسم منطقه رو نمیارم 

دیدم زنه انقدر یقه سینه اش بازه که سوتین کرمیش و هاله سینه اش هم بیرون بود این ازادیست ایا😂

قشنگ دوتا سینه بیرون بود 

خودم خجالت کشیدم جالب اینجاست یه مردی کنارش بود یعنی این نمیگفت نوک میمی هاتو قایم کن؟😂😂

حالا کاش خوشگل بودن میمیاش تیره بود😂😂

خدایی حتی توی تورنتو کسی اینجوری نمیپوشه بیاد داروخانه فوقش دیسکویی کلابی😐

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فقط می می تیره داشت واسه ارائه زبون بسته 🤣🤣

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

قشنگ هاله دور سینه اش بیرون بود سنشم بالا بود ها ۳۵ اینا بچه مچه نبود

خیلی بده

من پارسالیه صحنه ای ر دیدم یه دختر و پسر هنوزم بهش فکر میکنم حالت توع میگیرم

یه یه خانمه دختر جوون بود

ساپورت دیدی چجوریه

انگار لباسش کلش ساپورت بود

یه ساپورتی که استین و بالاتنه داشته باشه پوشیده بود

خیلی افتضاح بود

انگار لخت بود ولی با رنگ بدن مشکی

راه میرفت من چروک زیر باسنش و میدیدم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم قدیما یواشکی مشتری جذب میکردن الان دیگه😐🤌

اخه یه مردی کنارش بود دو متر قد و ۱۵۰ کیلو وزن😐😐

این آرام جوینده بدبختو همه سرویس کردن که چرا شوهرش بیغیرته ولی کسی نوک ممشو دیده؟

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A