2777
2789
جدی میگم ادم قواشو به دست میاره ؟صورتم لاغر شده انگار پیرشدم

من شیر ندادم شیر خشک دادم، باید خودت رو تقویت کنی ولی خب فرم سینه رو تو بیشتر افراد بهم میریزه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه موهات بلنده حتما ببافشونفعلا ک جواب داده

جدی؟

ممنون میبافم حتما

مامانم گفت کوتاه کن اما دلم نمیاد🥲

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هی بخدا اینا که بچه شیر نمیدن از زرنگیشونه

وای نه 

مطمئن باش هیچ مادری دلش نمی‌خواد به خاطر خودش به بچش شیر خشک بده اگه شیر کافی و خوب داشته باشه حتما این کارو می‌کنه بچه من سیر نمیشد ولی شیر خشکم نمی‌خورد دیگ به زور کشوندمش الآنم ک یکم غذا میخوره ولی دائما به سینه چسبیدس

موهام خیلی بلند بود رفتم کوتاه کردم فک کن ۷۰سانتشو فروختم ....خیلی میریخت

برای من بلنده ولی نه زیاد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا من نگهداری موهام سخت بود کوتاه کردم الان رو شونه هامن

احتمالا هفته بعد برم کوتاه کنم

وای نه مطمئن باش هیچ مادری دلش نمی‌خواد به خاطر خودش به بچش شیر خشک بده اگه شیر کافی و خوب داشته باش ...

من کلا اشتهام زیاد نیست الانم بچم یکسال و ۴ماهشه همش سینه میخوره دهنم سرویسه...

از این جهت نگران نیستمبیشتر نگران موهامم چون کچل شدم ریزشش بدتر بشه

بعد از ۷ الی ۱۱ ماه دوباره به حالت قبل برمیگرده نترس عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

هی بخدا اینا که بچه شیر نمیدن از زرنگیشونه

از زرنگیمون نیست . بچه من شیر خشکی شد. چون شیرم آبکی و کم بود. بچه  هم گریه میکرد گشنه می موند .  شیر خشک دادم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من دیگه از این وضعییت خستم دلم یه خواب درست و حسابی میخواد بچه ای که همش داره شیر میخوره همش بهم چسبیده 

لاغر شدم بی حوصله شدم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از این جهت نگران نیستمبیشتر نگران موهامم چون کچل شدم ریزشش بدتر بشه

یه دکتری هست تو اینستا اتفاقا امروز ریلزشو دیدم

مشکلات مردمو با اهنگ میگفت اهنگ امروزشم راجب مو و بارداری بود میخای پیدا کردم لینکشو برات بفرستم؟

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤