2777
2789
عنوان

بهش ميگم چرا نميذاري با كسي حرف بزنم اينم جوابش

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 84 پست
منم كاري نميكنم عصبي بشه.گف روسريتو بكش جلو چادر سر كردم.گف فضاي مجازي حذف الان يه تلگ رام داريم برا ...

درمورد همش اشتباه کردین 

قدم قدم عقب رفتین و ایشون اومده جلو تا جایی که الان پشتتون دیواره .درمورد حقوق حقه خودتون مثل معاشرت اجتماعی با دوستان هم جنس و انتخاب نوع پوشش باید با متانت و صبوری و ارامش پافشاری میکردین نه عقب نشینی 

حال متکلم از کلامش پیداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توي دوران عقد نفهميدي خوب؟ اون موقع چيكار ميكردي؟ اما باز جاي شكر داره ميگه فقط واسه مامان و بابات، من ي نامزد داشتم نميزاشت با مامان و بابام حرف بزنم تلفني هم ميگفت فقط ٥ دقيقه روي ايفون منم بايدً بشينم كنارت ببينم چي ميگي..، وليً من توي عقد جدا شدم خَيلي سخته با اين رفتارا كنار اومدن و خَيلي ببخشيد ٩٠٪‏ درست شدني نيست 

چميدونم امضام براي وقتاي خوشيمه😢 بعدشم من ياد گرفتم تا جونم به لبم نرسيده تظاهر كنم زندگيم خوبه.مثل ...

دقیقا زندگی من فتوکپی زندگیه توع همیشه تظاهر میکنم ک حالم خوبه حتی وقتی بغض گلوم داره خفم میکنه

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
و شوهرت کپی شوهر.منهههههه  من ک خسته شدم ت خطممم

من خيلي افسرده شدم خودش هر چند روز يكبار بهم ميگه كه خودكشي نكني😒😒😒خودشم ميدونه چكار به سرم اورده

🙄🙄
فكر كنم مردا حد وسط ندارن يكي زن ذليله يكي غيرته شديد هر كدوم يه جور بدن

مامان منم حد وسط نداره یا صفره یا صد

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
منم كاري نميكنم عصبي بشه.گف روسريتو بكش جلو چادر سر كردم.گف فضاي مجازي حذف الان يه تلگ رام داريم برا ...

هيچي ، اصلا ته نداره اين راه 

و بدتر اين هست كه تهش ، يعني وقتي شدي كي زن كاملا خونه نشين بي ارتباطي كه كم كم اتز همه چي دور ميفته و ديگه خودش هم توان ارتباط برقرار كردن با ديگران رو نداره ، تازه شوهرت بهت خواهد گفت من زن اينجوري نميخواستم زن تحصيلكرده گرفتم كه تو اجتاماع باشه، با چهار نفر بتونه حرف بزنه و ... 

به نظر من اتفاقا شروع كن به مقاومت، تهش ممكنه اين نباشه كه همسرت درست بشه و زندگيت بشه اوني كه ميخواي، ممكنه طلاق هم باشه، اما بهرحال به نظر من بهتر از ادامه وضع موجود هست

اه سوختیم رفت

واقعانم همینطوره هم سن سالای خودمو میبینم غبطه میخورم اونا ب فکر درس منم برفکر ایندک چی بپزم اقا خوشش بیاد کوفت کنه یا لباسی بپوشم اقا ایراد نگیره یا چیکار نکنم ناراحت نشه

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
شوهره منم نمیزاره.منم هیچ دوستی ندارم تو شهره غریب

خيلي بده بخدا تو شهر غريب ؛اگه خودش باهام خوب بود من نياز به هيچكس نداشتم ولي وقتي خودش بد رفتار ميكنه ادم پر درددل ميشه.وقتي همه خواسته هات و توقعاي ادم ازبين بره و دلسرد بشه ديگه سخت ميشه.نميتونم تحمل كنم اون هيچ حساسيتي از طرف من نميپذيره و ميگه اذيتم ميكني و من بايد برده حلقه به گوشش باشم.

🙄🙄

شوهر من اینجوری نیست.

سخته خدا صبرت بده 

ولی با دور شدن ازش هیچی درست نمیشه دوستم 

نهایتش اینه که این دوری باعث میشه هر دو تون از رو کمبود دچار اشتباهات غیر قابل جبرانی بشین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

شوهر منم خیلی این مدلی بود البته نه تا این حد، میرفتم آرایشگاه صد بار زنگ میزد و هی چکم میکرد با کسی جایی میرفتم هی چک میکردو زنگ میزد ،اونم دوست داشت فقط با مادر و خواهرش برمو بیام،یسری که  کلی زنگ زد جلوی دوستم،بعد از جدا شدن از دوستم رنگ زدم بهشو انقدر سرش داد زدمو گفتم آبرومو بردی از شکاکیت حالم بد شدو ....دیگه زنگ نمیزنه،هر چقدر مدارا کنی عادت میکنه به همون روالی که داره و ادامه میده،برو باشگاهی کلاسی،و کم کم با دیگران دوست شو ،ولی اولش نگو با فلانی دوست شدم،اول یکم اسم ازش ببر بگو همکلاسیمه بعدا کم کم به حضورش عادت میکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!