2777
2789
عنوان

بهش ميگم چرا نميذاري با كسي حرف بزنم اينم جوابش

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 84 پست
من خيلي افسرده شدم خودش هر چند روز يكبار بهم ميگه كه خودكشي نكني😒😒😒خودشم ميدونه چكار به سرم اورده

ای داد بیداد منم افسرده شدم حتی اجازه نمیده بیرون برم وقتی میگم افسردگی گرفتم میخنده بخدا بریدم 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با خودش دوست بودی فکر میکنه ممکنه الان با هر کس دیگه ای هم دوست بشی 

نه اصلا اينطور نيست.از خودش بيشتر به من اعتماد داره؛توي دوستيمون يكبار بار با دوستم دوست شد و چند دفعه هم تركم كرد و هميشه به يادش بودم و متعهد.اگه كسي قرار باشه بي اعتماد باشه منم نه اون.ميدونم اعتماد داره بهم ولي حسوده خيلي.و بي منطق.

🙄🙄
ای داد بیداد منم افسرده شدم حتی اجازه نمیده بیرون برم وقتی میگم افسردگی گرفتم میخنده بخدا بریدم  ...

من بچمم سقط شد ؛همه اميدم به ارن بود.اگه هنوز بود هشت ماهم شده بود.

🙄🙄
واقعانم همینطوره هم سن سالای خودمو میبینم غبطه میخورم اونا ب فکر درس منم برفکر ایندک چی بپزم اقا خوش ...

این کارو نکن دوست من 

اگر دنیاتو  محدود کردی  فقط به همسرت اینقدر تنگ میشه که احساس خفگی میکنی .مگه کل زندگی همسرت فقط ازدواجه ؟شعل نداره زندگی اجتماعی نداره درس و پیشرفت و باشگاه نداره؟ازدواج یک بعد زندگی ادمه و انسان ها هم تک بعدی نیستن کم کم یکمی هم به خودت برس و علایقت

حال متکلم از کلامش پیداست
اول بايد بشيني تصميم بگيري ميخواي بموني يا بري بعد نسبت به تصميمت حركت كني

نميتونم برم ؛رفتن برام مثل مرگه ؛دلم به حال مادر پزرم ميسوزه.هميشه بهشون ميگم زندگيم عاليه.

بعدشم بعد طلاق زندگي اسون نيست.ترجيح ميدم شوهرمو درست كنم ولي راه ندارم.دلم يه دل سير گريه ميخواد.

🙄🙄
نميتونم برم ؛رفتن برام مثل مرگه ؛دلم به حال مادر پزرم ميسوزه.هميشه بهشون ميگم زندگيم عاليه. بعدشم ب ...

پس برو زوج درمانی والی اش همین اشه و کاسه همین کاسه تازه روزبه روز شورتر هم میشه یا برو تالار همدردی عصو شو که سایت مشاوره رایگان هست یا زنگ بزن صدای مشاور و صبور هم باش خیلی

شوهر من اینجوری نیست. سخته خدا صبرت بده  ولی با دور شدن ازش هیچی درست نمیشه دوستم  نهای ...

هم از هم دوريم هم بهم نزديك.

اين دوري تو رابطمون هم هست.اين خودخواهيش اونموقع هم هست فقط به فكر خودشه و اينكه من چيزي ميخوام يا نه براش مهم نيست و محبورم ميكنه كاري انجام بدم بعد ميگه نميخوام با اكراه انحام بدي منم دلم ميسوزه ميگم نه خودمم دوست دارم.بعدش با اينكه ميدونه من چه چيزي تو رابطه دوست دارم انقدر گاهي سرد انحام ميده از خودم بيدار ميشم.خيلي بده ولي چند دفعه بين ... گريه كردم از شدت ناراحتي

🙄🙄
نميتونم برم ؛رفتن برام مثل مرگه ؛دلم به حال مادر پزرم ميسوزه.هميشه بهشون ميگم زندگيم عاليه. بعدشم ب ...

خوب اونوفت سعي كن باهاش كنار بياي بهش محبت كن به خودش بگو باهم برين بيرون براش طول روز متناي عاشقانه بفرست مثلا دلتنگشي جوري رفتار كن فكر كنه تنها دغدغشي

این کارو نکن دوست من  اگر دنیاتو  محدود کردی  فقط به همسرت اینقدر تنگ میشه که احساس ...

محدودم خیلی محدود نمیتونم تنهایی تا خونه مادرم برم اجازه ندارم خودشم صب میرع شب میاد یعنی من بدبخت نباید سرگرمی داشته باشم نباید درس بخونم ....بخدا اگه موقعیتشو داشتم همین الان جدا میشدم حیف حیف ک ندارم هیچی از زندگی نفهمیدم عمرم تباه شد 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
پس برو زوج درمانی والی اش همین اشه و کاسه همین کاسه تازه روزبه روز شورتر هم میشه یا برو تالار همدردی ...

تالار همدردي كجاس؟؟

من بگم مشاوره صدتا بهانه مياره.هم ميگه گرونن هم ميگه نه و فلان و اينا😢فكر لاي پر قو بزرگ شدم هنوز از دهنم ؛خواسته ام خارج نشده بود برام فراهم بود حالا شوهرم هي اقتصادي فكر ميكنه و منو با حرفاش عذاب ميده.

🙄🙄
محدودم خیلی محدود نمیتونم تنهایی تا خونه مادرم برم اجازه ندارم خودشم صب میرع شب میاد یعنی من بدبخت ن ...

نبايد درس بخونيد؟ شما تو خونه بخوايد درس بخونيد، دوره آنلاين ببينيد ، دانشگاه غيرحضوري بريد باز هم مخالفت ميكنن همسرتون؟

محدودم خیلی محدود نمیتونم تنهایی تا خونه مادرم برم اجازه ندارم خودشم صب میرع شب میاد یعنی من بدبخت ن ...

برو توی کانال ها عضو شو و کار هنری یاد بگیر ومجازی بفروش و یکمی پس انداز درست کن 

یواش یواش روی مغزش کار کن باشگاه برو بعدا کلاس زبان بعدا یه کار دیگه خلاصه دست روی دست نذار که عمر زود میگذره و میره