2777
2789
عنوان

بهش ميگم چرا نميذاري با كسي حرف بزنم اينم جوابش

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 84 پست
خب بالخره از زمان دوستی و‌نامزدی و عقد باید متوجه این اخلاقش میشدی دیگه.

اونموقع ميذاشتم پاي عشقو اينجور مسخره بازيا.الان ميبينم اين اقا اصن حساسيت از روي عشق نميفهمه چي هست كه.وگرنه منو به خاطر حساسيت هام اينقدر اذيت نميكرد.الان كه براش حساسياي خرج نميكنم همچين ولع خانوما و بحث راجب خانوما داره كه ميفهمم چقد احمق بودم... الان كه تقريبا هيچ توقعي ازش ندارم و ميبينم كه بازم اونه كه عصبي ميشه و از حرص و عصبانيت بازومو فشار ميده اعصابم خورد ميشه.كه من واقعن نبايد هيچي از زندگي مشتركم بخوام

🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما ديدي و حتي پاي كتك خوردنشم ايستاديد

اينجوري نيست كه همه چيز رو بشه درست كرد كه ، ايشون خودش رو درست ميدونه اصلا . شما غير از ايرادهاي كوچيك كه توش آدمها كنار ميان بالاخره، بقيه چيزها رو بايد ثابت فرض كني يا قبول كني يا رد كني

خوب باید ایشون رو توی دوران دوستی و عقد حداقل میشناختین 

بعصیا شکاک هستن و اسمشو میذارن عیرت !!!والی مردی که غیرت داشته باشه همسرشو کتک نمیزنه و تحقیر نمیکنه و به جای شکستن پروبالش و تحقیر کردنش بال پروازش میشه 

این صرفا بددلی و حسادت هست که ایشون و امثالهم دارن شمام زنگ بزن صدای مشاور یا برو زوج درمانی تا یک راه حل تخصصی بگیری 

من همیشه تعجبم از خانم هایی هست که میگن وای ما مرد حساس دوست داریم!!!😐😐😐توسایتم زیاد دیدم عاقبتش میشه همین دیگه باید به رفتارهای بیمارگونه توی زمان نامزدی و عقد حساس بود نه هی قند تو دلمون اب بشه که واااای چقدر منو دوست داره !!!

حال متکلم از کلامش پیداست
اونموقع ميذاشتم پاي عشقو اينجور مسخره بازيا.الان ميبينم اين اقا اصن حساسيت از روي عشق نميفهمه چي هست ...

خیلی بده ک اینجوری... ای بابا...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

اخه امضات نمیخونه با حرفات😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
و شوهرت کپی شوهر.منهههههه  من ک خسته شدم ت خطممم

فکرکنم همه مرداهمینجورب شدن شوشومنم همینجوریه

هرکه بامرغ هوادوست شود            خوابش آرامترین خواب جهان خواهدبود
کارایی ک‌دوست نداره انجام‌نده تا اعصابتو‌خورد نکنه.. شوهر منم همینه البته اما منم کاری نمیکنم ک عصبی ...

منم كاري نميكنم عصبي بشه.گف روسريتو بكش جلو چادر سر كردم.گف فضاي مجازي حذف الان يه تلگ رام داريم براي جفتمون يكيه.گفت دوست نه الان من تقريبا هيچكدوم از دوستاي دبيرستان و دانشگامو ندارم.نميدونم چقدر ديگه راه بيام وقتي طرف مقابل يه قدم برنميداره كه هيچ حداثل سعي نميكنه ادم بشه

🙄🙄

وا اینا ک چیزی نیست که نشه ازش دست کشید یه مدت حرفش رو گوش کن هرچی ازت خواست انجام بده و احترامش رو نگهدار اونم دیگه از لجاجتش دست برمیداره دوست اونقدر مهم نیس ک زندگیتو خراب کنی عزیزم انشاالله خدا کمکت کنه

منم كاري نميكنم عصبي بشه.گف روسريتو بكش جلو چادر سر كردم.گف فضاي مجازي حذف الان يه تلگ رام داريم برا ...

عین همسر منه اما یه کم کمتره برا من

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چون با خودش دوست بودی فکر میکنه ممکنه الان با هر کس دیگه ای هم دوست بشی 

اه چه ربطی داره ادمی ک سنتی ام ازدواج کنه پس ممکنه با هرکی دیگه سنتی رابطه برقرار کنه😬😒 بی ربط ترین جمله ای که به عمرم شنیدم

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

اينجا معمولا جوري برخورد ميشه كه انگار مثلا ميشه قرمه سبزي درست كني، وسط كار پشيمون بشي و تبديلش كني به قيمه! نميشه همچين كاري كرد

شما هم احتمالا بعد اين اجازه سر كار رفتن نخواهي داشت، چون موقع ازدواجم شاغل نبودي قانون حق رو به همسرت خواهد داد . راه حلت يا تحمل و اميد به بهتر شدنش در واقع بي خيال شما شدنش بعد بچه هست كه به حالت طلاق عاطفي برسيد و در نتيجه بتوني كمي از كارهايي كه دوست داري روا انجام بدي، يا جدا شدن در همين مرحله

اخه امضات نمیخونه با حرفات😐

چميدونم امضام براي وقتاي خوشيمه😢 بعدشم من ياد گرفتم تا جونم به لبم نرسيده تظاهر كنم زندگيم خوبه.مثلا بين خانواده شوهر بين خانواده خودم بين مردم .

🙄🙄
فکرکنم همه مرداهمینجورب شدن شوشومنم همینجوریه

ن بابا خیلیارو دیدم اینطوری نیستن شانس ما دیگ 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..