2777
2789
عنوان

آدمخواران (اورا بخور اگر دوست داری)

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 47 پست
با چی استخووناش رو میشکوندنداز درد میمیره که😭؟؟؟

مثلا با میخ میزدن کف پاش

اروم اروم این کارو میکردن که پسره نمیره

آخخخ الهییییی پسره هم یه ادم ضعیف بود که اصن دکتر گفته بود تو نباید بری جنگ😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهمن حتی به جای انیمه دیدن همیشه مانگا میخونم

اره منم

کتاب از فیلم لذتش بیشتره اصن

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

اره بعد چیزی که تو کتاب هست رو نمیتونن تو فیلم خوب نشون بدن

آره با کتاب بهتر میشه اون حسو انتقال داد

اون پسره چقدر زجر کشیده طفلک

یعنی خیلی داغونه رمانش؟؟

من شکنجه ای میخونم تا چند وقت حالم بده

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آره با کتاب بهتر میشه اون حسو انتقال داداون پسره چقدر زجر کشیده طفلکیعنی خیلی داغونه رمانش؟؟من شکنجه ...

ببین جالبه به نظرم ارزش خوندن داره ولی غمگینه واسه اولین بار گریه کردم سر یه کتاب

نگو نگو من قوه تخیلم خیلی قوی عه لحظه به لحظه شو تصور می‌کردم و حالم بد میشدمخصوصا اونجا که آتیشش ...

دقیقا منم قدرت تخیلم خیلی بالاس همه‌شو تخیل کردم

وای دقیقا همش منتظر بودم یه جوری نجات پیدا کنه

وقتی کشتنش انقدر گریه کردم

مغز خر خوردی این مدلکتاب ها رو میخونی میدونی چقد انرژیت رو میاره پایین

ببین کتاب جالبیه واقعا ارزش خوندن داره

ببین هر چیزی برای ادم لازمه من خودم به شخصه دوست دارم راجب هر موضوعی هر ژانری کتاب بخونم

ولی واقعا حالمو بد کرد