2777
2789
عنوان

آدمخواران (اورا بخور اگر دوست داری)

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 47 پست
ادمخواران بر اساس واقعیته

خب چجوریه

یعنی بر اساس پرونده ای چیزی ساختنش؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

یعنی چی آدمخوارا😮😮؟

یه کتابه رمان تاریخی بر اساس واقعیت

یه روستاعه موقع جنگ مردم رو میگیرن شکنجه میکنن و میخورن

مثلا یه پسره رو گرفتن داستان اصن با اون شروع میشه از اول

مثلا کتکش میزنن استخوناشو خورد میکنن میخ میکوبن کف پاش و از صدای جیغ و داد پسره میخندن و لذت میبرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب یه ویروسی که میگن بین حیونا افتاده برای همین آدم پرورش میدن میخورن

اون فیلم هم ازش ساختن هم کتاب هم فیلم داره 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

یه کتابه رمان تاریخی بر اساس واقعیتیه روستاعه موقع جنگ مردم رو میگیرن شکنجه میکنن و میخورنمثلا یه پس ...

وووووای😭

کیا اون روستا و میگیرند ؟؟؟؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خب چجوریهیعنی بر اساس پرونده ای چیزی ساختنش؟

رمان تاریخیه زمان جنگ فرانسه

یه روستاعه مردم رو میگیرن شکنجه میکنن اتیش میزنن بعد از صدای شکنجه اونا لذت میبرن و میخندن خودشون چون مثلا اونا دشمنن

مثلا پسره رو میگیرن دونه دونه استخوناشو خورد میکنن بعد از صدای جیغ و دادش میخندن

یه کتابه رمان تاریخی بر اساس واقعیتیه روستاعه موقع جنگ مردم رو میگیرن شکنجه میکنن و میخورنمثلا یه پس ...

وای چه ترسناک

تو ایرانم قبلنا قحطی شده بود مردم همدیگرو میخوردن

ولی شاید واقعی نبوده ها

آخه شکنجه اش خب جنبه سادیستی داره تا گرسنگی اونارو نشون بده

وای چه ترسناکتو ایرانم قبلنا قحطی شده بود مردم همدیگرو میخوردنولی شاید واقعی نبوده هاآخه شکنجه اش خب ...

ببین اونا واسه قحطی مردمو میخوردن که خب فک کنم الکی باشه

این روستاعه سربازای دشمن رو میگرفتن ادمای بیسوادی بودن و درگیر اخبار و تنش ها شده بودن

فکر میکردن اینجوری دشمنا رو شکنجه کنن کار خوبیه

همیشه کتاب بهتره

آره 

رمان لولیتا هم کتابش از فیلمش درست تر شرح داده

مال قدیمه جنگ فرانسهمن هنوز کامل نخوندم کتابشو وسطاشم

با چی استخووناش رو میشکوندند

از درد میمیره که😭؟؟؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟