2777
2789
عنوان

خانما تروخدا کمک کنین کیک پختم

267 بازدید | 35 پست

پودرکیک اماده خریدم طبق دستور س تا تخم مرغ ی لیوان شیر و ی استکان روغن زدم اول تخم مرغارو زدم تا پف کنه و بعد باقی مواد... 

گذاشتم تو آون تستر  المنت پایین روشن کردم با دمای۱۶۰ بمدت۴۰ دقیقه(ازقبل ی ربع گرم کرده بودم)الان خیلی پف کرده چنگال زدم وسطش خامه😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟

الان هردو المنت رو روشن کردم و گذاشتم رو دمای۱۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نسوزه یه خورده خام باشه بهتره اینکه بسوزه حواست باشه حتما یه چیزیش زیاده یا کم شاید شیر زیاد ریختی ابکی شده 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

دسته گل به اب نده، دما رو بزار رو صد، زمانشو بیشتر کن، المنت بالا رو هم خاموش کن خشکش میکنه

اصلاالمنت بالاروشن نبوده که خاموشش کنه

فقط پایین‌وروشن کرده بوددرحالی که بایدهردوهم زمان روشن باشه

سلام بانو. چند دقیقه از پخت کیکت گذشته با چه درجه دمایی؟

سلام عزیزم کامل نوشتم 

گذاشته بودم رو ۱۶۰ درجه ۴۰ دقیقه الان پنج دقیقه گذشته گذاشتم رو دمای۱۰۰ المنت پایین بمدت نیم ساعت

تو دستور گفته بود ی پیمانه ینی ی لیوان فرانسوی

پس هیچی درست ریختی خودش گفته دیگه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

دلیل اینکه همچنین اتفاقی میفته اینه که قطر قالبتون یکم زیاده وقتی قالب کیک بزرگ هست شرایط دمایی خاصی رو طلب میکنه که آون تستر ها یا فرهای برقی نمیتونن این شرایط رو فراهم کنن.

منم یکی دوبار همچین اتفاقی برام افتاد.مدت زمان پخت و درجه رو بگو تا بتونم بهتر راهنمایی کنم

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)