2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنگیدبیمارستان بپرسید

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه
نه نوک داره کلا سینشو قبول نمیکنه

اولش يكم فشاربده مزش بره دهنش بگيره سعي كنه زود زود شير بده تا بگيره جز شير هيچي ندنا اخه معمولا نبات داغ اينا ميدن كه خيلي كاراشتباهيه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

زنه بره حموموروسینش آب گرم بریزه وماساژ بده

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه

الف) امتناع در روز اول بعد از تولد:

خواب آلودگی٬بی حالی و کاهش رفلکس مکیدن ناشی از بیماری های نوزادی مثلsepsis ٬آسفیکسی٬ نارسی و …

تجویز دارو به مادر- داروهای بیهوشی٬ بیحسی اپی دورال٬ مسکن.

جابجا کردن نوزاد با خشونت

فشردن نوزاد به پستان در تغذیه های اول

وضعیت نادرست شیردهی

استرس مادر به علت عدم آماده سازی قبل و حین زایمان و نیز وجود مشکلات فرهنگی‘ اجتماعی و خانوادگی

نوک پستان تو رفته

میدونم روزای خوبم میرسه    

توکلاسای بارداری گفتن که اگه بچه سینه ی مادرونگیره یابخاطربوی عرق مادره یابخاطرداروی بیهوشی که به زن میزنن