2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

312 بازدید | 30 پست

من از اول ازدواجم  وقتی مهمون داریم همههه کارا با خودم بوده از خرید گرفته‌تا کارای خونه غذا پختن همه چی

الان بچه کوچیک دارم دیشب به شوهرم گفتم میوه تونستم ولی تو یه زنگ بهم بزن اگه نگرفته بودم بگیر 

زنگ نزد خودمم زنگ‌زدم جواب نداد گفت سرم شلوغ بوده بعدم یادم رفت بهت زنگ بزنم!!

مگه میشه مهمون داشته باشی پیش خودت نگی زنگ بزنم ببینم کاری داره نداره چیزی میخواد نمیخواد؟ ادمانقد بی تفاوت ندیدم بخدا خیلی اذیت میشم ازین اخلاقش ۱۲ ساله همش میگه یادم رفت زنگ بزنم یا میخواستم زنگ‌بزنم کار پیش اومد 

بهش گفتم هیچم یادت نمیره واست مهم نیست چون میدونی همه کارارو خودم انجام میدم اصلا برات مهم نیست 

الانم اومد خونه گفتم غذا یادم رفته بپزم میخواستم بپرم ولی کار پیش اومد نشد درست کنم ببینه خوبه این رفتار ۱۲ ساله یه ذره تغیر نکرده همونی که بوده مونده این دلیلش فقط بی تفاوتیه نه فراموشکاری

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بچه کوچک داری مهمونی نگیرید منم همه کارا چون با منه خیلی وقته مهمونی نمیگیرم

نمیشه که خانوادش خودشون میگن میخوایم بیایم منم نگم اونا میان

خب عزیزم بچه کوچک داری مهمونی نگیرید منم همه کارا چون با منه خیلی وقته مهمونی نمیگیرم

پاک کردن صورت مسئلس مشکل اصلی بی تفاوتی همسرشونه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

نمیشه که گاهی مهمونی واجبه مرد باید همکاری کنه حتی اصلا بچه کوچیک هم نباشه مردهای الان خیلی بی مسعولیت هستن

عکس العملش چی بود؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چقدر بدم میاد سر مهمون دعوا شه . دعوا به خاطر غریبه ها خیلی بده ولی کار خوبی کردی غذا نپختی😂😂

خانواده خودش مهمونن حالا واسه من که فرقی نمیکنه مهمون مهمونه من فقط ازش توقع یه زنگ دارم یه توجه همین نمیخوام کاری انجام بده که هر دفعه میگم این اخلاقت اذیتم میکنه میگه ببخشید چشم باز دفعه بعد همونه

نمیشه که گاهی مهمونی واجبه مرد باید همکاری کنه حتی اصلا بچه کوچیک هم نباشه مردهای الان خیلی بی مسعول ...

گریه م‌گرفته بخدا مگه میشه ۱۲ سال هی بگم هی نشنوه کاش دعوا میکرد هر دفعه میگه ببخشید حق داری چشم دفعه بعد یه ذره هم تغییر نکرده همونه 

اخه من که همه کارارو دارم انجام میدم یه رنگ زیاده؟

ولی شوهر منم نصف وقتایی ک کاری بهش میسپرم یادش میره 🤣ولی خیلی مشغله داره طفلک خب وقتی اومد میفرستاد ...

شوهر منم سرش شلوغه ولی دو دقه زنگ گخ دیگه چیزی نبست زنگ‌بزنه کاری نداری؟ چیزی نمیخوای؟ همین