2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
عکس العملش چی بود؟؟؟

همیییییشه میگه ببخشید حق داری چشم 

دلی چه فایده ۱۲ ساله فقط همینارو میگه هیییچ تغیری نکرده این ینی واسش مهم نیست

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
خانواده خودش مهمونن حالا واسه من که فرقی نمیکنه مهمون مهمونه من فقط ازش توقع یه زنگ دارم یه توجه همی ...

خب پس جوش نزن بیکاری برای مادرشوهر پدرشوهر دعوا درست کنی بعد این  تا مدتهااا مهمونی نده بگو اعصابم خورد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا خیلی گرفتاره بنده خدا یا سرش شلوغهچی بگم بهتره باهم صحبت کنن بجای دعوا

اخه چقد صحبت کنیم من ۱۲ ساله مشکلم همینه مگه میشه یکی واست مهم باشه یادت بره؟ من فقط ازش یکم توجه میخوام همین

حق با شماست وانمود میکنه یادش رفته چون میدونه هرجور باشه خودت انجام میدی

دقیقا نظر منم همینه یه خودشم گفتم گفت اشتباهه اینجوری نیست 

گفتم از بس همه کارارو خودم کردم عادت کردی واست مهم نیست دیگه

شوهر من که خود من رو یادش میره گاهی

خب اینا باید با یه بی تفاوت مثل خودشون ازدواج میکردن من  عین چی کار کنم واسم مهم نیست هیچکار نکنه اون اصلا فقط توجه میخوام از بی تفاوتی میمیرم ولی انگار نه انگار

خب پس جوش نزن بیکاری برای مادرشوهر پدرشوهر دعوا درست کنی بعد این تا مدتهااا مهمونی نده بگو اعصابم خ ...

من مشکلم بی تفاوتیشه حالا خانواده خودش یا من یا هر کی 

چون بار همه مسعولیتارو به دوشت کشیدی بی تفاوتش کردی یعنی چی خودت خرید میکنی یعنی چی بهش اجازه نمیدی اونم مسعولیتاشو بپذیره؟؟!!!

خب وقتی تو همه رو انجام میدی اونم پشتی نرم اومده زیر سرش . بایدم بیتفاوت بشه چون خودت کردی 

بابا بکش خودتو کنار بزار اونم وظایفشو بدونه 

جاتون عوض شده تو شدی مرد اون شده زن

چون بار همه مسعولیتارو به دوشت کشیدی بی تفاوتش کردی یعنی چی خودت خرید میکنی یعنی چی بهش اجازه نمیدی ...

درسته از اول اشتباه کردم 

همش گفتم میره سر کار خسته س گناه داره 

ولی اشتباه کردم حتی به خودش زحمت نمیده یه رنگ بزنه ببینه چیزی لازم دارم یا نه 

یه بار سپردم بره خرید کنه انقدددد بد خرید کرد که گفتم نخواستم

درسته از اول اشتباه کردم همش گفتم میره سر کار خسته س گناه داره ولی اشتباه کردم حتی به خودش زحمت نمید ...

دلت واسه مرد جماعت نسوزه 

تو خودت کلی مسعولیت داری کارای خونه جمعو جور کردن بچه پخت و پز.

از امروز روشتو عوض کن بهش بگو عزیزم خرید خونه بعد از این با شما دوسدارم تو خرید کنی من وقت نمیکنم 

زحمت بکش فلان چیزو بخر هی چاخانشو بکن شاخ تو جیبش بزار بال و پر بهش بده تا انجام بده،، 

دختر تو زدی بال وپر طرفو شکوندی حالام درستش کن بسه دیگه ۱۲ سال کم نیس اقتدارشو ازش گرفتی 

دلت واسه مرد جماعت نسوزه تو خودت کلی مسعولیت داری کارای خونه جمعو جور کردن بچه پخت و پز.از امروز روش ...

وقتی میدیدم خودش میلی به کمک نداره یا مفرستادمش خرید بدترین خریدو میکرد جلوی مهمون ابروم میرفت چیکار میکردم؟ 

من واسم بی تفاوتیه ازار دهنده س ینی یه زنگ‌نمیزنه بیینه من چیکار کردم نکردم 

شوهر خواهرم حتی غذا هم خودش میذاره!! 

ینی خواهرم عین مهمون میشینه! 

من اونجوری دوس ندارم ولی اینجوری بی تفاوتم دوس ندارم 

وقتی میدیدم خودش میلی به کمک نداره یا مفرستادمش خرید بدترین خریدو میکرد جلوی مهمون ابروم میرفت چیکار ...

وقتی میدیدی بد خرید میکنه باهاش برو نه اینکه خودت بری، یکی دوبار که خودت همراهش بری ببینه چی برمیداری یاد میگیره ازت. اینجوری یادش بده بعضی مردام ذاتن خرید بلد نیستن توام خودتو زرنگ نشون دادی اون خوشحاله دغدغه نداره 

وقتی میدیدی بد خرید میکنه باهاش برو نه اینکه خودت بری، یکی دوبار که خودت همراهش بری ببینه چی برمیدار ...

دقیقا همینه انقد همه کارارو خودم کردم که بد عادت شده 

گریه م‌گرفته بخدا مگه میشه ۱۲ سال هی بگم هی نشنوه کاش دعوا میکرد هر دفعه میگه ببخشید حق داری چشم دفع ...

میوه نخر مهمونی بدون میوه باشه بگو ببخشید به فلانی سپردم یادش رفته 

غذای نونی بزار بگو نون بخر نخرید غذارو بدون نون بیار سر سفره غیر مستقیم تنبیهش کن بحث و دعوا نکن

میوه نخر مهمونی بدون میوه باشه بگو ببخشید به فلانی سپردم یادش رفته غذای نونی بزار بگو نون بخر نخرید ...

کاش به این راحتیا بود😥