2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

170 بازدید | 16 پست

یک هفته ای که رژیم سفت و سخت هستم قبلش خودمو وزن کرده بودم امروز خودمو وزن کردم دیدم تغییر که نکرده هیچ بیشتر هم شده 😭 اینم بگم که رژیم رو دکتر داده

خسته شدم دیگه چندین ساله دارم رژیم میگیرم دیگه نابود شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشم باید بکنی رژیمتم چیزای پخته باشه فقط روغن خیلیییی کم 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اصلا روغن نداره رژیمم،روزانه چقدر پیاده روی میکنم ولی....

ی هفته ک چیزی نیس خواهر من سه ماه بیس کیلو کم کرد گرم ب گرم زحمت کشید

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
شما نوشیدنی گازدار و شیرینی جات و فست فود رو اول حذف کن از برنامه ی غذاییت و بعد با برنامه ی رژیمی پ ...

اصلا قبل از رژیم هم قند مصنوعی دوست نداشتم که بخورم یعنی شاید تو عمرم ده تا قند خورده باشم

آخه واقعا خسته ام دیگه نمیتونم تحمل کنم

سخته واقعااما ب اندام ایده آل فکر کن برات راحت تر میگذره

استرس خودش عامل چاقیه گل

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

پیاده روی تند روزی ۲۰ دقیقه برای چربی سوزی شکم

شما میدونین که برای درمان سلولیت ران چی خوبه؟ باشگاه وقت نمیکنم برم اندامم ساعت شنی هس اما خب رون سلولیت دارم بدم میاد 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

شما میدونین که برای درمان سلولیت ران چی خوبه؟ باشگاه وقت نمیکنم برم اندامم ساعت شنی هس اما خب رون سل ...

از بین بردن سلولیت صبوری میخواد

اول اصلاح برنامه ی غذایی

ورزش 

ماساژ 

مصرف قهوه 

اگه حساسیت پوستی به کرم نداشته باشید کرم هایی هستند که میتونید تهیه کنید . 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)