2777
2789
عنوان

شناسه قبض رو اشتباه بهم داد

89 بازدید | 14 پست

من و شوهرم حدود ۵ ماهه که طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم

آذر پارسال که برق قطع میشد بهش گفتم شناسه قبض برق‌تون رو بهم بده تا ساعت قطعی‌ها رو چک کنم. اونم یه شناسه و یه لینک که پیامک شده بود رو برام فرستاد.

من هر هفته چک میکردم و میدیدم که اطلاعات قطعی با قطعی‌ها یکی نیست اما فکر میکردم مشکل از داده‌های سایته. تا دیشب اپلیکیشن برق من رو نصب کردم و فهميدم شناسه‌ای که بهم داده‌ بود مال خونه مادرش و یه منطقه دیگه از شهره که خیلی هم نسبت به ما فاصله داره.

حالم گرفته شده از دیشب که من ارزش نداشتم یه شماره شناسه رو درست نگاه کنه بهم بگه و ۵ ماه اسکول شدم و سرکار بودم که قطعی برق یه خونه دیگه رو نگاه میکردم...

تازه وقتی به شوهرم گفتم با طلبکاری گفت "مگه چی شده؟ خودتم هزار بار اشتباه میکنی"

یه معذرت‌خواهی هم نکرد یه ببخشید ساده هم نگفت

توکل به خدا🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اشتباه کردی عزیزمحرص داشتی درک میکنم ولی خیلی کشدار کردی دیگه

ولی من هر هفته چک میکردم مثل اوسکولا 

شناسه قبض خونه مادرش رو فرستاده یعنی واقعا نفهمیده اون پیامک برای مادرش ارسال شده بوده؟ یا براش مهم نبوده دقت کنه؟ یا عمدا این کارو کرده؟

چرا میگین اشتباه کردم؟

توکل به خدا🌿
ولی من هر هفته چک میکردم مثل اوسکولا شناسه قبض خونه مادرش رو فرستاده یعنی واقعا نفهمیده اون پیامک بر ...

آدمه خب اونم اشتباه میکنه وا

شاید برای خودت  پیش میومد ، البته الان میگی نه من ال میکردم بل میکردم ولی یه دقیقه حواس پرتیه دیگه اینقدر کش دادن نداره

آدمه خب اونم اشتباه میکنه واشاید برای خودت پیش میومد ، البته الان میگی نه من ال میکردم بل میکردم ول ...

خب میتونست یه ببخشید ساده بگه

نه که با طلبکاری جوابمو بده

توکل به خدا🌿
خب میتونست یه ببخشید ساده بگهنه که با طلبکاری جوابمو بده

پیش میاد عزیزم تو خیلی بزرگ کردی موضوعو

آروم میگفتی احتمالا عذر خواهی میکرد

ولی دلیلی نداره که غذا درست نکنی 

آروم مطرح کن بگو انتظار داشتم یه عذر خواهی کوچیک بکنی همین  ، چون خیلی حرص خورده بودم و این چیزا

پیش میاد عزیزم تو خیلی بزرگ کردی موضوعوآروم میگفتی احتمالا عذر خواهی میکردولی دلیلی نداره که غذا درس ...

نمیدونم شاید حق با شماست

ولی توی عمرم تا حالا هیچکس اینجوری سرکارم نگذاشته بود

توکل به خدا🌿