2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتون راهمنمایی میخوام.

من قبلا شوهرم از پول خرج کردن واسم تا حدودی دریغ نمیکرد ولی چندوقته مشکل مالی خورده اصلا نمیتونه مثل قبل باشه منم که بدرعادت شده بودم واقعا داره بهم سخت میگذره.حتی ماشینمونم فروخته

الان انقدر بهم فشار میاد زندگی وهم به اون تلخ کردم هم به خودم

از کار خودم ناراحتم ولی اصلا با این شرایط نمیتونم کنار بیام

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
خب دلیلشو گفتی دیگه گلم‌ طبیعیه

شیطونکی اونی که طبیعیه الان دل درده نه درددل😅

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ازتون راهمنمایی میخوام. من قبلا شوهرم از پول خرج کردن واسم تا حدودی دریغ نمیکرد ولی چندوقته مشکل ما ...

سعی کن قناعت کنی در روی یه پاشنه نمیچرخه یه روز وضعش خوب میشه اونوقت روسیاهی میمونه واسه تو. رفتارای بدتو چماق میکنه واست

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
شیطونکی اونی که طبیعیه الان دل درده نه درددل😅

نه بابا دلش که‌گرفته طبیعیه😆

طبیعتا باید روز اول پریودشم گریه کنه😂😂 باور کن😒😒

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

از اونور مامانم خیلی دنبال چشم و هم چشمیه همش بهم فشار میاره

به خدا خستم

اگه به مامانم چیزی بگم ناراحت میشه دلم نمیاد

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
از اونور مامانم خیلی دنبال چشم و هم چشمیه همش بهم فشار میاره به خدا خستم اگه به مامانم چیزی بگم نا ...

عزیزم لزوم نداره کسی اززندگی شماباخبربشه.درضمن شماالان بایدکنارشوهرتون باشین نه اینکه اوقاتشوتلخ کنی

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید