فکرمیکردم ماکه میگیم فرصت خریده و طلا دوباره صعودی میشه شمریم و بی احترامی میکردن بازار احساسی نیست که منطقیه کف ۷۲۰۰وزد برای خریدبود الان دوباره۷۷۰۰ و بالاترمیره بنابه تحلیل طلا تواین کشور ارزون نمیشه ماهم دوسدارم ارزون بشه ولی طبق منطق داریم حرف میزنیم کاش یادبگیرید بی احترامی نکنید
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
مثلا میگفتن الهی اینقدر طلابیادپایین اونایی ک طلا انبارکردن سکته کنن بمیرن 😐😐 اینقدر بنده ی خوب خدابودن ک داشتن خریدن امیدوارم خدااینقدری به من و شمابده که ماهم بخریم و انبارکنیم و سودکنیم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔