2777
2789

سلام دوستان من بچم خیلی مریض هست 

من پریشب  گوشت  گوسفند و مرغ خریدیم بعد چون بچه مریض بود بسته بندی نکردم سریع گذاشتم فریزر، دیشب ساعت ۱۰ شب ، گوست گوسفند و گوست مرغ  رو از فریزر در آوردم باز بچم بالا آورد و دکتر بردیم و...  

بعد هم خوابم برد 

ساعت ۱۰ الان بیدار شدم گذاشتم فریزر 

بتطرتون خراب شده گوست مرغ و گوسفند 

یکم گوسفند بو میداد ولی زیاد ن .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

نه خراب نشده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونتون خنک بوده باشه فک نکنم

آره تا صبح کولر روشن بوده 

آخه مرغ ک بو نمی‌داد ولی گوسفند تو آب بوده ک باز بشه یکم بود میداد 

در کل گوشت بو میده ولی مرغم بو میده ولی اینکه میگی الان میگی مرغم بو نمیده!!! 

دیگه خودت ببین اگه بوش خیلی زننده و بد بوئه بدون که خرابه

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
وقتی بو میده خراب شده

آخه بو زننده نمی‌داد گوسفند 

ولی مرغ اصلا بو نمی‌داد 

کلا کولر هم روشن بوده دیشب 

نمی‌دونم چکار کنم 

چون من خودم رو بوها حساسم از بوی بد بالا میارم ولی اینا جوری نبود بوسون ک بالا بیارم 

در کل گوشت بو میده ولی مرغم بو میده ولی اینکه میگی الان میگی مرغم بو نمیده!!! دیگه خودت ببین اگه بوش ...

بو زننده نمی‌داد گوسفند 

ولی مرغ اصلا بو نمی‌داد 

نمی‌دونم چکار کنم 

چون من خودم رو بوها حساسم از بوی بد بالا میارم ولی اینا جوری نبود بوسون ک بالا بیارم 

عزیزم نشانه فاسد شدن تغییر در رنگ بو و مزه هست، ببینید رنگش تغییر کرده یا نه بو و مزه هم تست کنید اگ ...

خه بو زننده نمی‌داد گوسفند 

ولی مرغ اصلا بو نمی‌داد 

نمی‌دونم چکار کنم 

چون من خودم رو بوها حساسم از بوی بد بالا میارم ولی اینا جوری نبود  بوشون ک بالا بیارم 

بو زننده نمی‌داد گوسفند ولی مرغ اصلا بو نمی‌داد کلا کولر هم روشن بوده دیشب نمی‌دونم چکار کنم چون من ...

پس فاسد نشده

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹