یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زیاااااد رفتم ی دختر کم سن عاشق بودم ک از درماندگی ب اینا مراجعه کردم ی دعانویس تو زاهدان ک معدنش هس نزاشتم ولی یکی از یکی خونه زندگی داغون گشنه وووو خلاصه از درماندگی رفتم میذونستم تاثیر نداره دلمو خوش میکردم
من قبول دارم طلسم و جادو وجود داره اما اگه همین دعا نویس ها جادو و طلسم بد برای یک عده ننویسند ( یک ...
من خودم و بیچاره کردم با ۱۹ سال سن با دوستم رفتیم پیش دعا نویس من برا خوب شدن حالم برام نوشت دوستم هم برا ماجرای دیگه ای الان دوستم یا سردرد داره یا بی حاله خودم بهم دعا داد گفت بیست و یک روز بخور من روز بیستم حالم بد شد به حدی بد بودم بیمارستان بستری شدم یه دعا داد پشت قاب عکس بزارم یه دعا داد کنارم باشه دعاها رم یه جا دفن کردم ک یه رودخونه پیدا کنم بندازم توش خدا وکیلی الان با دوستم هم بی انرژیم هم بی حال و حوصله نماز میخونم رقیه شرعی گوش میدم نمدونم چیکار کنم ولی کاش باطل شه با این کارا