2777
2789
عنوان

دعانویس ها خیلی عجیبن به نظرم

589 بازدید | 45 پست

حساب کن هر مشکل مالی خانوادگی روانی داشته باشی  رو کاغذ یه چی می نویسن بهت می دن اصلا هیچی از حیطه تخصصشون خارج نیست   واقعا کیا میرن پیش اینا  🙃

من قبول دارم طلسم و جادو وجود داره اما اگه همین دعا نویس ها جادو و طلسم بد برای یک عده ننویسند ( یک عده درگیرشن خب

مجبور نیستن برن پیششون برای باطل کردن !

اصلا نباید دعا برای کسی بنویسند طرف کلی ضربه میبینه اما همه مشکلات بخاطر دعا نیست

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبول دارم طلسم و جادو وجود داره اما اگه همین دعا نویس ها جادو و طلسم بد برای یک عده ننویسند ( یک ...

دقیقا یکی مثل من در ب در دنبال باطل کردنه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من زیاااااد رفتم ی دختر کم سن عاشق بودم ک از درماندگی ب اینا مراجعه کردم ی دعانویس تو زاهدان ک معدنش هس نزاشتم ولی یکی از یکی خونه زندگی داغون گشنه وووو خلاصه از درماندگی رفتم میذونستم تاثیر نداره دلمو خوش میکردم

من قبول دارم طلسم و جادو وجود داره اما اگه همین دعا نویس ها جادو و طلسم بد برای یک عده ننویسند ( یک ...

من خودم و بیچاره کردم با ۱۹ سال سن با دوستم رفتیم پیش دعا نویس من برا خوب شدن حالم برام نوشت دوستم هم برا ماجرای دیگه ای الان دوستم یا سردرد داره یا بی حاله خودم بهم دعا داد گفت بیست و یک روز بخور من روز بیستم حالم بد شد به حدی بد بودم بیمارستان بستری شدم یه دعا داد پشت قاب عکس بزارم یه دعا داد کنارم باشه دعاها رم یه جا دفن کردم ک یه رودخونه پیدا کنم بندازم توش خدا وکیلی الان با دوستم هم بی انرژیم هم بی حال و حوصله نماز میخونم رقیه شرعی گوش میدم نمدونم چیکار کنم ولی کاش باطل شه با این کارا

🤍