2777
2789
عنوان

امشب ی تازه عروس داماد مهمانمه

1064 بازدید | 50 پست

بچه هااصلانمیدونم چیکارکنم چی بوزم میخوام خیلی عالی باشه ن واس پز دادن یاخودنمایی میخوام براشون سنک تموم بذارم ولی نمیدونم از کجاشروکنم ژله درست کنم غذا چی درست کنم خیلی گیجم چیکارکنم تروخدابگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ شکم پر ، یه خورشت سنتی مثل قورمه سبزی یا بادمجون ، اگررر تونستی و بلدی یه غذای فینگر فودی راحت ه ...

ببین گفتم غذای اصلی با خورش بادمجون امااصلا نمیدونم غذای اصلیم چی باشه

بهترین پذیرایی روی خوشه

خدا بیامرزه یه خاله داشتم جز چایی چیزی جلومون نمیذاشت دستش خالی بود(برا شام نرفته بودیما) اما چنان محبت میکرد که ما هر وقت میرفتیم روستا از راه میرفتیم خونه اونا

من باشم ...خورشت خلال ...با مرغ سوخاری ...سیب زیمنی رستورانی ...سالاد فصل ...۳مدل ترشی... نوشابه و... ژله بستنی رولی ..و یه مدل دسر دیگه ...با یکمم سالاد الویه یا سالاد ماکارونی ولی به احتمال زیاد همون الویه باشه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اگه پاگشا است باید کمی بهتر برگزار بشه 

کباب بگیر یا زرشک پلو با مرغ درست کن 

منظورم اینه که صرفاخورشت نباشه بهتره 

سالاد بذار زیتون بذار 

سوپ یا یه مدل دسر هم خوبه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بهترین پذیرایی روی خوشهخدا بیامرزه یه خاله داشتم جز چایی چیزی جلومون نمیذاشت دستش خالی بود(برا شام ن ...

اره خودمم قبول دارم اماایناکوچیکن اول راهن دلم میخوادخوب پذیزایی کنم