2777
2789
عنوان

امشب ی تازه عروس داماد مهمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 50 پست
وای خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش اصلا 

پاشو یه کاغذ خودکار بیار هروی مواد اولیه لازمه بنویس بده شوهرت بخره

مراحل کار رو هم بنویس به ترتیب هرکدومو انجام دادی تیک بزن 

زرشک پلو خیلی به چشم میاد اگه خورشت هم بذاری ناراحت نمیشن یه قیمه ای قرمه ای بذار دو سه مدل مخلفات هم بذار کنارش عالی میشه 

ما تورکیم خورشت رو واسه مهمونی رسمی خیلی خوب نمیدونن شما رسم خودتونو ببینین

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اخه منم خواستم دومدل درست کنم جوجه ام خوبه نه؟

اره عالیه 

منظورم این بود که اگه خواستی یه مدل هم بذاری عیب نداره ولی خورشت نذاری بهتره

بجاش زرشک پلو بذار خیلی به چشم میاد مخلفات بذار سفره شلوغ بشه 😅

به خودت فشار نیار نهایت یه مدلشو از بیرون سفارش بده 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

شده حس کنی مغزت ازکارافتاده الان اونجوریم

اره میدونم منم مهمونی زیاد میدم 

تاپیک هم زدی پیشنهادات زیاد شد گیج تر شدی 😂

من بودم یه مدل زرشک پلو میذاشتم با یه سالاد ماکارونی 

یه سالاد فصل و زیتون و دوغ و دلستر هم میذاشتم و تمام 

من سالادو میگم بهت،من خودم برای مهمونیام درست میکنم همه دوست دارن،اول لوبیا خورشتی ازاین قرمزا یه مقدار بپز،زیاد له نشن،بعد کلم قرمز خرد کن،هویج نگینی اونم ابپز شده باشه ،با خیارشور قاطی کن،یعنی موادت لوبیا پخته شده،هویج ابپز شده،خیارشور قاطی کن،بعد سس مایونز و یه ذره ابلیمو و نمک و یه قاشق ماست قاطی کن یه مقدار شوید خشکم بریز،بعد این ترکیب بریز توی سالاد،یکی دوساعت زمان بده،مزش عالی میشه سالاد قشنگیم میشه

برای غذا هم بهش پیشنهاد میدم سینه مرغ بدون استخون بگیر نواری برش بزن بعد بذار مزه دار شن یکی دوساعت،بعد حالت حلزونی بپیچ بزن به سیخ چوبی،توی کره سرخ کن بعد با زعفون دم کشیده بذار دم بکشن،برای خورشتم هر خورشتی که برات راحت بود درست کن،وسلام😅