2777
2789
عنوان

باخدا بودن آرامش محضه

502 بازدید | 58 پست

ازوقتی باتمام وجود خدارو پیداکردم وحس میکنم زندگیم عوض شده قبلنام خداروقبول داشتم نمازمیخوندم روزه میگرفتم ولی الان باهاش رفیق شده نماز باتوجه میخونم وای نگم براتون نمازشب خوندن قشنگترین حس دنیاست آرامشی ب آدم میده که خدامیدونه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

این تاپیک نزدم بگین خوشبحالت یا التماس دعا نه 

فقط زدم شایدیکی عین من خداروپیدا کنه ازاین دنیا فارغ بشه باخداباشی دیگه دنیا برات ارزشی نداره هرچی میخواد بشه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلنا ازغم وغصه شب خواب نداشتم شوهرم بدترین شوهردنیابود همیشه افسرده بودم ازوقتی باخدا رفیق شدم دیگه افسرده وعصبی نیستم همسرم بهترین شده شبا راحت سربربالین میزارم خدایاباتمام وجودشکرت

من قبلنا ازغم وغصه شب خواب نداشتم شوهرم بدترین شوهردنیابود همیشه افسرده بودم ازوقتی باخدا رفیق شدم د ...

یعنی شوهرت اخلاقش عوض شده؟یا نه خوبی هاشو نمی‌دیدی

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

جدی ! نماز شب نخوندم تا حالا

حتما امتحانش کن خیلی باکیفیت بخونی تمام چیزای گفتن انجام بدی نیم ساعت بیشترطول نمیکشه چون همه خوابن تومیمونی وخدا وی سکوت خیلی حال میده سعی کن نیم ساعت قبل اذان صبح بخونی بعدشم نماز صبح بخون

اگه خدایی نکرده یه اتفاق بد برات بیفته مثلا عزیزی از دس بدی یا یه بیماری بد بگیری فکر میکنی بازم بتو ...

اره فکر کردم زیاد وازخدا خواستم با این چیزا امتحانم نکنه هرچند امتحانم قبلا کرده بابیماری بابام وبعدم فوت شد

حتما امتحانش کن خیلی باکیفیت بخونی تمام چیزای گفتن انجام بدی نیم ساعت بیشترطول نمیکشه چون همه خوابن ...

ان شاالله 

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

یعنی شوهرت اخلاقش عوض شده؟یا نه خوبی هاشو نمی‌دیدی

کلا قدرت خداست شوهرم خوب شده ومن بهتر دوتامون عوض شدیم من کوتاه اومدم اونم دید من عوض شدم عوض شده