2777
2789
عنوان

باخدا بودن آرامش محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 58 پست
عزیزم گروهه کجاست؟ میتونم داشته باشمش یا شخصی هست؟

آیدی فرستادم توروبیکا بهش پیام بده بگو میخوام عضوگروه شهید مغفوری بشم این شهید مزارش درکرمان تواین گروه الان چله سوره دخان برگزار میشه اگه تو چله بشه بری عالیه چون اسامی نوشتن کامله وروز ششم چله شایدفعلا عضوجدید نپذیرن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بهت بگم دردودل با امام زمان خیلی چاره سازه خیلی گره ها روباز میکنه

عزیزم 

منم همین چند ساعت پیش شبی که گذشت بیدار شدم خوابم نمی‌برد به فکرم زد نماز شب بخونم همیشه فکر میکردم نماز شب سخت ترین نمازه ولی دستورشو دیدم ، فهمیدم اون همه هم سخت نیست ،ولی قبل اینکه شروع حس خیلی خوبی داشتم از اینکه دارم شروع به خواندن میکنم 

حتما شمام دعا کن دیگه توهمین مسیربمونم واقعا حالم خوبه

دقیقاوقتی که مطمئن بشی ازخودت وبگی دیگه محاله من برم تومسیربد چندوقت بعدش مسیرعوض میشه،انگار خدا میخوادبگه اگه هم خوبی دلیلش منم نه تو برامن که اینطورشده،والان تو مسیربد زندگیمم😪،دعام کن،حتی اگه فکرشم اومدسراغت که ایامن دباره میرم تومسیربد  بگواره چرا که نه

۷۵.۹۲۸۰
وای اره واقعا،میخوان بگن این چیزا نمایشیه

نه عزیزم اونا فهمیدم مردم با حرف و زبون بازی خام میشن و گول میخورن 

متاسفانه شاخهای مجازی و یا اقازاده ها و‌اختلاسگرا دقیقا از همین سادگی مردم سواستفاده میکنن

یکسری مردم ظاهر پرستن و با زبون بازی و نقش بازی کردن گول میخورن 

کاش مردم اگاه شن و‌ سادگی و ظاهر پرستیو کنار بزارن بجاش به واقعیت ذات افراد دقت کنن ظاهر بین نباشیم تا افراد متظاهر و ریا کار سواستفاده نکنن

اگه خدایی نکرده یه اتفاق بد برات بیفته مثلا عزیزی از دس بدی یا یه بیماری بد بگیری فکر میکنی بازم بتو ...

من چون تجربه شو دارم میگم، اکثرا کم میارییم

ولی با تمرین واستمرار میشه تو همچنین اوقاتی همچنان عاشق موند

این جا از ضعف ایمان ونداشتن صبر در مصایب ،کاسه وکوچه رو میزنیم به هم

حالا اگر همین ضعف ها رو هم نداشتیم دیگه غرور ما رو می‌گرفت که شخصیت بزرگی شدیم از ما بهتر تو دنیا نیست

نه عزیزم اونا فهمیدم مردم با حرف و زبون بازی خام میشن و گول میخورن متاسفانه شاخهای مجازی و یا اقازاد ...

برا نفرسوم که به چیزی اعتقادنداره این دیدروداره دیگه باخودش میگه: ای بابا پس نماز ودعا وفلان ظاهریه

۷۵.۹۲۸۰
کافر شدم خیلی ناشکری کردم و گفتم خدا نیس ولی بدجور جوبشو خوردم و تا اخر عمر میسوزم اونجا بود ک فهمید ...

این چه حرفیه،مطمئنا خدا شما رو می بخشه،هیچ وقت نامید نشو

همین که شما به این حرف رسیدید از لطف ورحمت خداست که بفهمی ومسیرت رو عوض کنی

خانما اگر دوست دارید به خدا نزدیک بشید و اصل ماجرا رو بفهمید ودرک کنید فقط برید سراغ استاد شجاعی تو سایت منتظر،مبحث انسان شناسی ،شیطان شناسی ،رضایت از خدا ،توکل به خدا،مهارت کلامی ،سکوت وجدل کلی کارگاه که تماما رایگان هستش،اونوقت می فهمید چقدر تو زندگی اشتباه رفتید اینو به طور قطع میگیم،حتما یه سر بزنید پشیمون نمیشید