2777
2789
عنوان

در این چهار سال چی بهت گذشت دختر⁉️

181 بازدید | 10 پست

۴ سال از عضو شدنم میگذره،اولین تاپیکم مربوط به سال هفتم بود،یهویی گفتن امتحانا حضوریه و منم چیزی مطالعه نکرده بودم😂 یادش بخیر :)

میخاستم بگم همه اون سالها گذشت معدلت بیست شد نمونه رشته تجربی قبول شدی، ولی سال دهمت پر از اتفاقات غیرمنتظره بود :)

یادته میخواستی داخل دستشویی مدرسه خودکشی کنی؟ یادته روزیکه پناه بردی به سالن غذاخوری مدرسه و ی دل سیر گریه کردی؟  عجب روزای سختیو گذروندی ولی تموم شد.... 

باید همیشه شکرگزار پدر و مادرت باشی که حمایتت کردن تا اون روزا سپری بشه

میدونم خودتو خیلی مقایسه میکنی، اما این کار،درست نیست، بدون توجه به گذشته سخت و محکم ادامه بده، اما به نتیجه ذره ای فکر نکن، 

فقط تلاش کن و از مسیر و فرصتی که خدا بهت هدیه داده، لذت ببر 🙂 

امیدوارم تا ۵ ماه آینده،به هدفی که داشتی برسی، موفق باشی 💕

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشی گلم،ولی وقتی از ۱۲ سالگی بیای نینیسایت نتیجه خوبی نداره دیگه

بله حرفتون منطقیه، میخوام خروج بزنم اتفاقا، ولی دلیل حال بدم اونموقع،نی نی سایت نبود

آخیی

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

عزیزم من تو تاپیک شوهر عرب با یه خانومی زیاد به هم راجع به میائل مختلف حرف زدیم تو تاپیکت،حلال کن

عزیزم این چ حرفیه فدات بشم😘❤ امیدوارم مشکلت حل شده باشه،برای منم دعا کن 🥰