2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از تو یوتوب یاد بگیر

تو رقصایی مث شافل تمرین خیلی از آموزش مهم تره

چون باید هزار بار یه حرکتو تمرین کنی تا تو ناخودآگاهت بره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

کل دوران مدرسه میرقصیدم 

آنقدر که طرفدار داشت حتی مدیر و معلم هامون هم میگفتن برقص برامون 

از تو یوتیوب و کانال های آموزشی تلگرام خودت میتونی یاد بگیری خودتو به کلاس محدود نکن

کل دوران مدرسه میرقصیدم آنقدر که طرفدار داشت حتی مدیر و معلم هامون هم میگفتن برقص برامون از تو یوتیو ...

من میخوام از محیط خونه بیرون بیام. ینی پیشنهاد شما اینه برم رقص ایرانی ولی شافل خودم میتونم یاد بگیرم مجازی؟

:)

من میخوام از محیط خونه بیرون بیام. ینی پیشنهاد شما اینه برم رقص ایرانی ولی شافل خودم میتونم یاد بگیر ...

هر دوش رو خودت میتونی تو خونه یاد بگیری 

شافل خیلی برام جذاب بود ی زمانی 

اما اگر برگردم عقب وقتمو میزارم ی ورزش حرفه ای یاد میگیرم رقص دردی ازم دوا نکرد 

اما ایرانی هم خوشگله هر جور دوست داری 

هر دوش رو خودت میتونی تو خونه یاد بگیری شافل خیلی برام جذاب بود ی زمانی اما اگر برگردم عقب وقتمو میز ...

خب با رقص انرژی تون بالا میره. رقص هم ورزش دیگه. خیلی خوبید ک اتفاقا بلدید

:)

خب با رقص انرژی تون بالا میره. رقص هم ورزش دیگه. خیلی خوبید ک اتفاقا بلدید

الان خونمون آپارتمان قبلا حیاط داشتیم خوب بود میرقصیدم 

نمیشه شافل برقصم همسایه پایینی شاکی میشه