2777
2789
عنوان

با آدم خیانتکار میشه اینجوری ادامه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 78 پست
عزیزم چقدر سختتهمعلومه واقعا اذیت شدی گذر زمان میتونه کمی حالتو بهتر کنه بهش فرصت جبران بده، و اگه ی ...

مبگه بیست سال کثافتکاری میکرده چه فرصت جبرانی؟؟ استارتر به خاطر بچه هاش مونده حق داره بی احساس باشه تو این زندگی

عزیزم چقدر سختتهمعلومه واقعا اذیت شدی گذر زمان میتونه کمی حالتو بهتر کنه بهش فرصت جبران بده، و اگه ی ...

مگه این حجم از کثافتکاری رو میشه بخشید 

عکساش با اون زنه. حرفای اون زنه. پیاماش اینا همه مث یه کابوسهر شب جلو چشممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبگه بیست سال کثافتکاری میکرده چه فرصت جبرانی؟؟ استارتر به خاطر بچه هاش مونده حق داره بی احساس باشه ...

آره درسته

ولی اینجوری موندن هم فقط خودشو نابود میکنه،

دائم خودخوری میکنه

شاید اگه جدا میشد حالش بهتر بود،

ولی الان واقعا سخته

ب همین دلیل باید یجوری دل خودشو آروم کنه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

[QUOTE=378212455]یعنی چجوری؟؟؟؟  شوهرت هنوز داره خیانت میکنه؟؟؟؟ من ۱۲ ساله ازدواج کردم یه پسر ۱۰ ساله دارم ۵ ساله یه زن رو صیغه کرده بود و من اصلا نفهمیدم چون با من خوب بود یه روز توگوشیش دیدم گفت هیچکس نیست بعدش دوباره دیدم اسم مرد سیو شده ولی پروفایلاش زن هستش بالخره ثابت کردم که بازن هستش رفتم طلاق پسرم افسردگی میگرفت بخاطر پسرم الان سر خونه زندگیم هستم ولی هر روز بهش میگم کاری میکنم که جیگرت آتیش بگیره 

ببین اصلا بهش اعتماد ندارم به خودشم گفتم همه جوره بهش شک دارم اصلا این شک برطرف نمیشه نمیخوام خودمو ...

فک کنم بزرگترین انتقام ما ازشون این باشه که بهشون توجه نکنیم برا خودمون خوش باشیم ادم حسابشون نکنیم

بعد اینکه لو رفت دیگه خیانت نکرد؟؟؟؟؟؟

چرا بازم با اون زن بود توبدترین حالت بهم ضربه زدن پدرم مریض بود سرطان داشت بخاطر پدرم که ناراحت نشه کاری نکردم ولی به هردوتاش تذکر دادم شکایت کردم بعدش پدرم فوت کرد ولی این با اون زنه بود زن خودش به من زنگ میزد خانوادن زنگ میزد الان نمیدونم بازم باهاش هست یانه چون برام مهم نیست ازچشمم افتاده فقط دارم زندگی میکنم 

چرا بازم با اون زن بود توبدترین حالت بهم ضربه زدن پدرم مریض بود سرطان داشت بخاطر پدرم که ناراحت نشه ...

خدا لعنتشون کنه باید زجرکشیدنشون ببینیم که دلمون اروم شه

فک کنم بزرگترین انتقام ما ازشون این باشه که بهشون توجه نکنیم برا خودمون خوش باشیم ادم حسابشون نکنیم

آفرین بدترین انتقام اگه خیانت کنیم میشیم یکی مثل خودشون من هرروز بهش میگم خیانت نمیکنم ولی کاری میکنم آتیش بگیری قسم اینا میخورن چون لو رفتن قبل اینکه لو بره کتک کاری تحقیر میکرد وقتی لو رفت صورتش دیدن داشت ادای آدم مظلوم در میاورد 

خدا لعنتشون کنه باید زجرکشیدنشون ببینیم که دلمون اروم شه

با بچه هات خوش باش بخدا میسوزه مثل قبل نیستم باهاش ولی چی میشه کرد بچه که نمیفهمه بخاطر بچم مجبورم بسوزم بسازم