2777
2789
عنوان

با آدم خیانتکار میشه اینجوری ادامه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 78 پست
آفرین بدترین انتقام اگه خیانت کنیم میشیم یکی مثل خودشون من هرروز بهش میگم خیانت نمیکنم ولی کاری میکن ...

خدا بی ابروشون کرد انشالله اون دنیا تو اتیش جهنم جزغاله شن 

خدا بی ابروشون کرد انشالله اون دنیا تو اتیش جهنم جزغاله شن

ایشالله سپردمشون دست خدا من بخاطر پسرم نخواستم بی آبرویی کنم ولی اون زنی که شوهرم باهاش بود بدجور آبروش روبرد الانم بی آبرو هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله سپردمشون دست خدا من بخاطر پسرم نخواستم بی آبرویی کنم ولی اون زنی که شوهرم باهاش بود بدجور آب ...

کار خیلی خوبی کردی 

من که دیگه با شوهرم رابطه احساسی و جنسی ندارم مث دو تا همخونه بدون بحث و دعوا و کاملا معمولی داریم زندگی میکنیم 

دیگه هم نمیخام بفهمم چیکار میکنه 

ممنون عزیزم انشالله حال دل تو هم خوب شهیه روزی تقاص کثافتکاریاشون می بینن مطمعن باش

فداتشم مرسی مهربون ایشالله که تقاص کارهاشونو بدن یکم دلم خنک بشه وقتی بچه دار میشیم آرامش و روح روان اون بچه خیلی مهمتر از خودمون میشه من بخاطر پسرم کاری نکردم فکر کردن نمیتونم یا بلد نیستم منم سپردمشون به خدا 

فداتشم مرسی مهربون ایشالله که تقاص کارهاشونو بدن یکم دلم خنک بشه وقتی بچه دار میشیم آرامش و روح روان ...

حق داری عزیزم مادرشدن خیلی سخته 

انگار دیگه برا بچه هات نفس میکشی زندگی میکنی 😔

بهتون حق میدم واقعا سخته خانم خیانت مث یه زخم میمونه که شاید بعد از مدتی جاش خوب بشه ولی تا آخر عمر ...

به نظرتون اشتباه کردم جدا نشدم؟؟؟؟ بخاطر بچه هام دست و. بالم بسته است انگار. همه چی آرومه جز حال دل من 

بهتون حق میدم واقعا سخته خانم خیانت مث یه زخم میمونه که شاید بعد از مدتی جاش خوب بشه ولی تا آخر عمر ...

تو این پنج ماه خیلی چالش داشتیم تازه یه ماهه کلا همه چی آروم شده. هر بار تا پای طلاق رفتم گریه التماسای شوهرم از یه طرف. حال بد بچه هام و واسطه گریاشون از یه طرف دیگه 

میدونی به نظرم در شان من نیست با آدمی که زنای هرزه رو. به من ترجیح داده زندگی کنم حس حقارت دارم که چرا باید این آدم پست شوهرم باشه انگار از خودم. خجالت زده ام

نزاشتم هییییچ کسی بفهمه جز بچه هام 

به نظرتون اشتباه کردم جدا نشدم؟؟؟؟ بخاطر بچه هام دست و. بالم بسته است انگار. همه چی آرومه جز حال دل ...

چی بگم خانم 

تا جای کسی نباشی نباید قضاوتش کنی 

فک کردن بودن تو جایگاه شما واقعا سخته چه برسه که باشی

هیچ کسی تو این موضوع قد شما روح و روانش زخمی نی

هر کاری هر تصمیمی از شما قابل قبوله 

تو این پنج ماه خیلی چالش داشتیم تازه یه ماهه کلا همه چی آروم شده. هر بار تا پای طلاق رفتم گریه التما ...

بهتون حق میدم واقعا سخته خانم 

هیچ کسی تو خانواده شما حتی بچه هاتون قد شما اذیت نمیشن