2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 90 پست
خب این تنقلات خوردنش باعث میشه غذا خوب نخوره و مثلا ما چهارتا بستنی و ی جعبه های بای گرفتیم همرو تا ...

تنقلات رو کمتر بخرید . دم دستشم تا حد ممکن نزارید . یا تنقلات مقید مثل آجیل و ... بخرید که اذیتشم نکنه . بستنی هم بد نیست که . خیلی وقتا دکترا برای بچه هایی که شیر نمیخورن یا وزن کم دارن روزی یکی دو تا بستنی توصیه میکنن .  

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
مرسی عزیزم خیلی کمکم کردید ممنونم ک برام وقت گذاشتید انشالا با راهنمایی شما مشکلم حل بشه دعاگوتون هس ...

ان شاء الله حل میشه ولی از همین الان با خودت عهد کن تحت هیچ شرایطی کتکش نزنی . هرگز

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اعصابم خرد شد خب حواست باشه بچه ی 9 ماهه خیلی حساسه خدای نکرده اتفاق غیر قابل جبرانی میفته

برای پسر 5 سالتون هم بهترین راه روان شناس کودکه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

من زیاد ازاین چیزادیدم.وبهت حق میدم که حتی کنترل تو ازدست بدی ودعوای کنی.ولی فردا براش یه کادو کوچیک بگیر بگو نینی گفته واسه داداشم خریدم.بهش بگو پسرم حواست به خاهریا برادرت باشه تامن بیام.باشگاهم خیلی خوبه انرژیش تخلیه میشه.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من زیاد ازاین چیزادیدم.وبهت حق میدم که حتی کنترل تو ازدست بدی ودعوای کنی.ولی فردا براش یه کادو کوچیک ...

حتما کادو دادنو امتحان میکنم مرسی عزیزم 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
عزیزم اعصابم خرد شد خب حواست باشه بچه ی 9 ماهه خیلی حساسه خدای نکرده اتفاق غیر قابل جبرانی میفته بر ...

اینکارو وقتی من سریس بهداشتی بودم انجام داد ک من شنیدم تا گفتم داداشت کجاست اومدن بیرون و واقعا ی موقع هایی من بچرو میسپرم بهش نمیدونم.امروز چرااینکارو کرد 

اره عزیزم میدونم ک خیلی این کارم بده ولی واقعا کاری میکنه ک من روانی میشم و  مثلا میگیم دزد ادم ...

عزيزم اين جه حرفيه به بچه ميگي؟؟؟ تو رو خدا اينجوري بهش نگو اول اينكه حس امنيت رو ازش ميگيري ثانيا اينكه ميفهمه بهش دروغ گفتين ديگه حرفتون رو تو هيچ زمينه اَي باور نميكنه، نمي دوني اينجور تهديدها چه اثار مخربي روي روح و روان بچت داره اگه دور از جون دور از جون قرص سيأنور بهش بدي بهتره تا اين حرفا رو بهش بزني ، لطفا لطفا ديگه اينجوري بهش نگو

عزيزم اين جه حرفيه به بچه ميگي؟؟؟ تو رو خدا اينجوري بهش نگو اول اينكه حس امنيت رو ازش ميگيري ثانيا ا ...

خب بچه ای ک از دور شدن از مادر نمیترسه چی باید بهش بگیم 

مرسی عزیزم نظر لطفته🌹🌹

واسه خوراكي ها براش قانون بزار كه مثلا مال يه هفته هست حالا اگه همش رو يه دفعه خورد دور از جون خودش رو كشت هم واسش هيچي نخريد تا هفته بعد، مهم ترين چيز ايستادگي در برابر گريه بچه اس، ميدونم سخته واسه پدر و مادرا ولي اگه رو حرفتون وايسين بچه مجبور به رعايت قانون ميشه

در مورد دزد، براش منطقي توضيح بدين كه به هيچ وجه با غريبه ها صحبت نكنه و به هيچ وجه با أدماي ديگه هيچ جا نره ، بهش بگيد ما همه أدمها رو نمي شناسيم و مطمئن نيستيم وقتي به ما نزديك ميشن چه هدفي دارن پس بجز مامان و بابا و هر كس ديگه اَي كه ما بهت بگيم با بقيه نه جايي برو و نه چيزي ازشون بگير در همين حد براي سنش كافيه يه كم بزرگتر شد بيشتر براش توضيح بده 

همينطور بهش بگو راجع به جاهاي خصوصي بدنش كه فقط شما و پدرش و مادربزرگا حق ديدنش رو دارن و اگه كس ديگه اَي خاست قسمت خصوصي بدنش رو ببينه به هيچ وجه نبايد اجازه بده و بايد بقيه رو خبر كنه، ميتونيد در غالب بازي بهش ياد بدين

اينكه كتكش زدي گريه و داري و عذاب وجدان مشكلي رو حل نميكنه بايد به فكر چاره باشي، اول اينكه با دختره صحبت كن خيلي واضح ازش عذر بخاه بهش بگو مامان متاسفم براي كاري كه كردم و ازت عذر ميخام اينجوري به دخترت ياد ميدي اگه اشتباهي كرد راحت عذر بخاد ، ثانيا براش توضيح بده دقيقا چي شد و اينكه اون كارش و نه خودش باعث عصبانيت شما شد و بهش بگو خودش خيلي دختر خوبيه اما گاهي كارايي كه انجام ميده شما رو ناراحت و عصبي ميكنه، بهش قول بده ديگه تكرار نميشه اين كار و هر وقت حس كردي داره كاراش از حد معمول خارج ميشه بهش ميگي و دخترت هم بايد قول بده به خرف شما گوش بده و كارش رو ادامه نده، به هم قول بديم با همديگه هميشه مشكل رو حل كنيد ، ممكنه بإرهاي اول جواب نده اما اگه دخترت رو عادت بدي با حرف زدن مشكل رو حل كنيد بعد ميبيني چقدر بآهات همكاري ميكنه و نيازي به هيچ كدوم از اين كتك كاري ها نيست

بچه ها خيلي ميفهمن و درك دارن فقط بايد عادتشون بديم با حرف زدن مشكل رو حل كنيم ، احساساتمون رو بهشون بگيم و اونا ميفهمن

مثلا من وقتي خسته ام به پسرم ميگم عزيزم من يه كم خسته ام و نياز به استراحت دارم و اون راحت ميپذيره و ارومتر بازي ميكنه

به دختره روزي هزار بار بگو عاشقشي دوسش داري و خيلي زياد تو اغوشت بگيرش بدون دليل و بهش بگو حتي مواقعي كه خيلي از دستش عصباني هستي و حتي اگه تنبيهش كني عاشقانه دوسش داري

موفق باشي عزيزم😘

خب بچه ای ک از دور شدن از مادر نمیترسه چی باید بهش بگیم 

تو اين سن فقط بايد چهارچشمي مراقبش باشي و ازش لحظه اَي دور نشي تو اين سن خطر براي بچه مفهومي نداره و هر چي شما با جزييات بيشتر بهش بگي بيشتر استرس بهش ميدي بايد خيلي اروم و ملائم و در غالب بازي بهش ياد بدي مثلا اينكه بگي غريبه ميدزدت سرتو ميبره واقعا فقط و فقط داغون كردن بچس ولي ميتوني مثلا در غالب بازي شما نقش دزد رو داشته باشي بهترين عروسكش رو ازش بدزدي يا بهترين لباسش ازش بدزدي كه متوجه بشه دزد چه مفهومي داره