واسه خوراكي ها براش قانون بزار كه مثلا مال يه هفته هست حالا اگه همش رو يه دفعه خورد دور از جون خودش رو كشت هم واسش هيچي نخريد تا هفته بعد، مهم ترين چيز ايستادگي در برابر گريه بچه اس، ميدونم سخته واسه پدر و مادرا ولي اگه رو حرفتون وايسين بچه مجبور به رعايت قانون ميشه
در مورد دزد، براش منطقي توضيح بدين كه به هيچ وجه با غريبه ها صحبت نكنه و به هيچ وجه با أدماي ديگه هيچ جا نره ، بهش بگيد ما همه أدمها رو نمي شناسيم و مطمئن نيستيم وقتي به ما نزديك ميشن چه هدفي دارن پس بجز مامان و بابا و هر كس ديگه اَي كه ما بهت بگيم با بقيه نه جايي برو و نه چيزي ازشون بگير در همين حد براي سنش كافيه يه كم بزرگتر شد بيشتر براش توضيح بده
همينطور بهش بگو راجع به جاهاي خصوصي بدنش كه فقط شما و پدرش و مادربزرگا حق ديدنش رو دارن و اگه كس ديگه اَي خاست قسمت خصوصي بدنش رو ببينه به هيچ وجه نبايد اجازه بده و بايد بقيه رو خبر كنه، ميتونيد در غالب بازي بهش ياد بدين
اينكه كتكش زدي گريه و داري و عذاب وجدان مشكلي رو حل نميكنه بايد به فكر چاره باشي، اول اينكه با دختره صحبت كن خيلي واضح ازش عذر بخاه بهش بگو مامان متاسفم براي كاري كه كردم و ازت عذر ميخام اينجوري به دخترت ياد ميدي اگه اشتباهي كرد راحت عذر بخاد ، ثانيا براش توضيح بده دقيقا چي شد و اينكه اون كارش و نه خودش باعث عصبانيت شما شد و بهش بگو خودش خيلي دختر خوبيه اما گاهي كارايي كه انجام ميده شما رو ناراحت و عصبي ميكنه، بهش قول بده ديگه تكرار نميشه اين كار و هر وقت حس كردي داره كاراش از حد معمول خارج ميشه بهش ميگي و دخترت هم بايد قول بده به خرف شما گوش بده و كارش رو ادامه نده، به هم قول بديم با همديگه هميشه مشكل رو حل كنيد ، ممكنه بإرهاي اول جواب نده اما اگه دخترت رو عادت بدي با حرف زدن مشكل رو حل كنيد بعد ميبيني چقدر بآهات همكاري ميكنه و نيازي به هيچ كدوم از اين كتك كاري ها نيست
بچه ها خيلي ميفهمن و درك دارن فقط بايد عادتشون بديم با حرف زدن مشكل رو حل كنيم ، احساساتمون رو بهشون بگيم و اونا ميفهمن
مثلا من وقتي خسته ام به پسرم ميگم عزيزم من يه كم خسته ام و نياز به استراحت دارم و اون راحت ميپذيره و ارومتر بازي ميكنه
به دختره روزي هزار بار بگو عاشقشي دوسش داري و خيلي زياد تو اغوشت بگيرش بدون دليل و بهش بگو حتي مواقعي كه خيلي از دستش عصباني هستي و حتي اگه تنبيهش كني عاشقانه دوسش داري
موفق باشي عزيزم😘