2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 90 پست
یهو ک مستقیم نمیگیم.تو رو میبره مثلا سریال میبینیم یا اینکه پایین خونمون سوپرمارکته میره چیزی بگیره ...

اثلا نیازی نیست برای بچه سخنرانی کنید که اگر دیر بیای چنین و چنان ... قانون بزارید و پای قانون بایستید .... مثلا وقنی قراره بره بیرون از قبل بهش بگید که اگر دیر کنی دفعه ی بعد اجازه نمیدم بری خرید . (و روی حرفتونم بمونید) . اگر دلیل خواهست بگید این قانونه .یا خیلی کوتاه بگید که چون نگرانت میشیم (بدون توضیح اضافه) 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

و اینکه خب حسنای زیادی داره از دوسال ب بعد اکثرکاراش باخودشه زود لباس پوشیدنو یاد گرفت غذا خوردنو زود یاد گرفت و اینکه بچه تمیزیه و تو خونه کمکم میکنه علاقه ب اشپزی و گرد گیری داره ولی ب یادگیری زیاد علاقه نداره و قانع کردنش خیلی سختمه 

دوست دارم شما بهم بگید ک با بچه هاتو چطور رفتار میکنید منم انجام بدم و مطمئنم درست میشه 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تظرتون بدتر نمیشه مثلا بیاد اونارو رو برادرش یا دوستاش پیاده کنه؟؟؟

روبچه کوچیکتون ک نمیتونه چون باید هردو بایستند و لگد بزنه ب طرف مقابل.

با باباش این تمرین هاروکنه اگه میبینید اون لحظه ها بچه های دبگه رو اذیت مبکنه....باباس یه بالشت بگیره دستش و مقابلش بمونه و بچه تون باهرکدوم از پاها لگد بزنه ب بالشت یا یه تمرین های دبگه ک دیگه اخرش خسته بشه.

بنظرم ژیمناستیک هم واسه خودش خوبه.کاملا ورزش انفرادی ای هست و به کسی کاری نداره

باشد که نیاز شود.......

اثلا نیازی نیست برای بچه سخنرانی کنید که اگر دیر بیای چنین و چنان ... قانون بزارید و پای قانون بایست ...

در رابط بااینکه میریم.مهمونی یا مهمون میاد خیلی شلوغ میکنه چیکار کنم الان پنج روزه هیچ جا نرفتم. ب خاطر شلوغ کردنش ک امروز دوستم اومد و رفته سرشو میکوبه ب کابینت و میگه ببین دردم.نمیاد و هرچی خوراکی تو خونه بود اورد خورد درصورتی ک قبل اونا خورده بود البته رفتاراش با هر مهمونی فرق داره این کارارو با اینا میکنه

و اینکه خب حسنای زیادی داره از دوسال ب بعد اکثرکاراش باخودشه زود لباس پوشیدنو یاد گرفت غذا خوردنو زو ...

عزیزم بچه شما از اون بچه هاییه که باید بهش پروبال بدی ذهنش خلاقه لطفا آستانه تحملتو بالا ببر گیر الکی بهش نده فقط وقتایی که به خودش یا دیگران ممکنه آسیب برسه کنترلش کن. اینجوری هم بچه ات شکوفا میشه هم خودت اعصابت راحت میشه و از کارای بچه ات لذت میبری.

لا تقنطوا من رحمت الله
خیلی خوبه عزیزم پس شما منو کمک کن بهم بگو چطوربچتو قانع میکنی من سعی میکنم با جایزه دادن تشویقش کنم ...

من از اول بچه رو به تنبیه و تشویق شرطی نکردم . این روشم خیلی قبول ندارم . اگر مدام اینکارو بکنید تاثیرش از بین میره ... 

شما اول باید رابطتونو اصلاح کنید . خشونت رو کاااامل حذف کنید . وقتی بهش نزدیک شدید خیلی از مشکلات مشل لجبازی و تلاش برای جلب توجه و... خود به خود حل میشه . بقیشم میتونید با صحبت کردن و قصه گقتن و بازی حل کنید . ولی بازم میگم حتما با یه مشاور خوب مشورت کنید 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

اکثرا تو مهمونیا غذا نمیخوره و تابع رفتار بچه های دیگست و هرچی بهش یاد بدن زود برمیداره مثلا کارتون نگاه میکنه دیدید تو کارتونا ی شخصی همش کاره بدی میکنه و اخر کارتون معذرت خواهی میکنه درست میشه این ب این توجه نمیکنه ک داره چی یاد میده و دقیقا موضوعی ک دارن صحبت میکنن و میگن اینجوری نباشید همونجوری میشه

Sharareh Yazdanpanah:

Sharareh Yazdanpanah:

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🌺🌺🌺🌺🔻🔻🔻

با سلام گروه والدین مهربان با به اشتراک گذاری مطالب مربوط به خود شناسی، فرزند پروری و مهارت‌های ارتباطی در خدمت مادران و پدران خوب جامعه امروزی ست.

طرح پرسش و سوالات مربو ط به مشکلات کوچک رفتاری کودکان و نوجوانان در این گروه امکان دارد البته طبق قوانين گروه

چت کردن، ارسال  تبریک و تسلیت، صبح بخیر و شب بخیر و ارسال پست های عمومی و معمول در این گروه ممنوع است اگر با احترام به قوانین گروه مایل هستید از امکانات پرسش و پاسخ گروه استفاده کنید با لینک داده شده امکان ورود وجود دارد

https://t.me/joinchat/AAAAAD-qmcj5E5yDBtl4uw

👆👆👆👆👆👆🌺🌺🌺🌺👆👆👆☺️

عزیزم بچه شما از اون بچه هاییه که باید بهش پروبال بدی ذهنش خلاقه لطفا آستانه تحملتو بالا ببر گیر الک ...

اسباب بازیاشو خیلی زود خراب میکنه و من تصمیم.گرفتم ی مدت براش چیزی نگیرم ک بهتر شد و بهتر نگه داشت کلا هر چیزیو برای اون لحظه میخواد و فکر اینو نمیکنه ک این شی باید فردا هم باشه ک من باهاش بازی کنم ب نظرتون در رابط با این نترس بودن و بیخیال بودن و حرف گوش نکردناش چیکار کنم 

در رابط بااینکه میریم.مهمونی یا مهمون میاد خیلی شلوغ میکنه چیکار کنم الان پنج روزه هیچ جا نرفتم. ب خ ...

شلوغ کردن جلوی مهمون و خود زنیش بخاطر جلب توجهه . سعی کنید به این رفتارا کمترین واکنش رو نشون بدید . گفتم رابطه عاطفی تونو  اصلاح کنید رفتارایی که ناشی از کمبود توجه و از روی لجبازیه کم کم رفع میشه ( البته زمان میبره و باید صبور باشید) . 

در مورد خوراکیم نمیدونم اشکالش چیه ،خب بخوره چه اشکالی داره؟

اسباب بازیاشو خیلی زود خراب میکنه و من تصمیم.گرفتم ی مدت براش چیزی نگیرم ک بهتر شد و بهتر نگه داشت ک ...

یه کار مهم دیگه هم اینه که به هر چیزی گیر ندید مدام بکن نکن نکنید ... فقط در مورد مسائل مهم و خطرناک تذکر بدید . 

شلوغ کردن جلوی مهمون و خود زنیش بخاطر جلب توجهه . سعی کنید به این رفتارا کمترین واکنش رو نشون بدید . ...

خب این تنقلات خوردنش باعث میشه غذا خوب نخوره و مثلا ما چهارتا بستنی و ی جعبه های بای گرفتیم همرو تا شب تموم.میکنه در صورتی ک اون برای دو روزشه مثال میزنم و در عوض غذا نمیخوره و بعد تصمیم.گرفتم دیگه چیزی زیاد نگیرم تو خونه ک خوب غذا بخوره از طرفی خب خود ادم هم دوست داره ک باشه و بخوره 

شلوغ کردن جلوی مهمون و خود زنیش بخاطر جلب توجهه . سعی کنید به این رفتارا کمترین واکنش رو نشون بدید . ...

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردید ممنونم ک برام وقت گذاشتید انشالا با راهنمایی شما مشکلم حل بشه دعاگوتون هستم